Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weer eens wat anders dan een biertje: deze drank wil je proeven

Aangeboden door Hampshire Hotel – Delft Centre 12 juni 2019

Ben jij ook zo iemand die elke keer hetzelfde drankje bestelt op het terras? Daar is natuurlijk niets mis mee, maar iets anders is ook wel eens leuk. Hampshire Hotel Delft- Centre heeft een Gouden Eeuw likeur ontwikkeld met stokerij Rutte & Zn. En dat is een héél welkome afwisseling op je standaard glas bier of wijn!

De likeur is niet de eerste de beste. “Hij is gestookt met veertig verschillende kruiden, naar een oud klooster recept”, vertelt marketing manager Janine van Hampshire Hotel Delft- Centre. “Op het etiket van de abdijlikeur prijkt een schilderij van Pieter de Hooch, een beroemde schilder tijdens de Gouden Eeuw. Die past dus perfect bij onze likeur!”

Gerechten met Gouden Eeuw likeur

Je kunt de likeur komen testen op het terras of in de lobby van Hampshire Hotel Delft- Centre. Is een glas pure likeur niet helemaal jouw ding? Dan is het een aanrader om een hapje te gaan eten bij Swing, het restaurant van het hotel. “We hebben een aantal gerechten ontwikkeld op basis van de likeur. Denk bijvoorbeeld aan tiramisu.”

Gratis proeverij bij Rutte & Zn

De Gouden Eeuw likeur is trouwens ook een heel leuk cadeau. “We hebben bijpassend glaswerk, zo maak je er echt een compleet cadeautje van. Verder krijg je bij aanschaf van de fles een tegoedbon voor een proeverij met twee personen bij Rutte & Zn in Schiedam. Een mooi relatiegeschenk óf gewoon een toffe ervaring op de koop toe!” De Gouden Eeuw likeur is alleen verkrijgbaar bij Hampshire Hotel- Delft Centre. Je weet dus waar je moet zijn!


Meer over Hampshire Hotel – Delft Centre ontdekken?

Hampshire Hotel – Delft Centre hotels

GeopendHele dag

Koepoortplaats 3, Delft

Bekijk meer:hotels

adv.