Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Watertanden! Dit staat er op de nieuwe menukaart van Belvédère

Aangeboden door Belgisch biercafé Bélvedère 4 september 2019

Bij goed bier hoort lekker eten en laten ze dat bij Belgisch Biercafé Belvédère nou nét allebei hebben. Op de nieuwe menukaart staan heel veel fantastische gerechten. Welke daarvan je wilt uitproberen, lees je hier!

belgisch biercafé belvedere
Broodje spare

Spareribs – op een broodje of lekker kluiven

De spareribs waren een tijdje van de kaart en daarvan waren veel gasten, ehm, behoorlijk van de kaart. Daarom zijn ze weer terug! Vanaf 12.00 uur ’s middags kun je een portie good old spareribs met Vlaamse friet en een salade bestellen. Meer trek in een broodje? Bestel het broodje spare met het vlees van spareribs, maar dan zonder de ribs.

belgisch biercafé belvedere
Luxe borrelplank met Livar buikspek en Bavette.

Buikspek van het Livarvarken

Vleesliefhebbers worden heel gelukkig van het buikspek. Dit vlees komt van het Livarvarken, een Limburgs kloostervarken dat heerlijk buiten heeft gelopen. Het gerecht is krokant gebakken met een lak van hoisinsaus en wordt geserveerd met Vlaamse friet en groenten. Het buikspek is ook te bestellen op een luxe borrelplank. Heerlijk bij een goed biertje of een mooi glas wijn.

Nieuwe visgerechten

Er staan veel nieuwe visgerechten op de kaart! Je kunt nu ook dorade, zalmfilet en gamba’s van de plaat eten bij het biercafé. Daarnaast is er ook een wisselend visgerecht dat verandert met het seizoen. Geen flauw idee welk bier je bij je visgerecht wilt drinken? Het team van Belvédère adviseert je graag.

Stella Artois op de tap!

Er staat een nieuwe biersoort op de tap: Stella Artois! Het was de bedoeling dat dit bier vast op de tap zou komen, naast het huispils Jupiler. Maar iedereen is zó enthousiast, dat Stella Artois binnenkort het enige huispils wordt. Dat snappen we best, want Stella Artois is niet voor niets het best verkopende Belgische bier wereldwijd. Wij zeggen: uitproberen!

Trek gekregen in een avondje bier en eten bij Belvédère? Wees zeker van je plekje en reserveer meteen via de onderstaande oranje button.


Meer over Belgisch biercafé Bélvedère ontdekken?

Belgisch biercafé Bélvedère cafés

Gesloten11:00 - 01:00

Beestenmarkt 8, Delft

Bekijk meer:cafés

adv.