Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wandelen in het Delftse Hout? Bij de Schaapskooi haal je een lekker bakkie voor onderweg

Aangeboden door De Schaapskooi 1 december 2020

In tijden van het coronavirus is het belangrijk om in beweging te blijven. Daarom is wandelen of fietsen ook zo fijn in het Delftse Hout. Je hebt hier de ruimte om genoeg afstand te bewaren en weet je wat helemaal chill is? De Schaapskooi is geopend voor koffie, broodjes en andere lekkernijen to go!

Sinds 1966 is de Schaapskooi het toneel van feesten en partijen, maar door corona gaat dat feest even niet door. “Stilstaan past niet bij de Schaapskooi”, vertelt Andy, de eigenaar van het feestcomplex. “Door onze gunstige ligging aan de Delftse Hout zagen wij nieuwe kansen in het verzorgen van de dagjesmensen. Want door het mooie weer en de beperkte andere mogelijkheden zien wij de Delftse Hout steeds populairder worden.”

Gunstig gelegen

“De gratis parkeerplaatsen van de Delftse Hout liggen naast de Schaapskooi en de bus vanaf station Delft stopt voor de deur. Hierdoor zijn wij het start- en eindpunt voor veel mensen. We hebben een blokhut neergezet waar mensen in een veilige omgeving lekkere dingen kunnen afhalen. Denk aan een kop dampende erwtensoep na een stevige wandeling, een worstenbroodje of een bakkie verse koffie”, aldus Andy.

Heel veel leuke dingen

“Daarnaast verzorgen we ook de catering voor scholen en bedrijven. Van lekkere broodjes tot aan complete maaltijden, we denk graag mee met onze gasten. Voor kerst en oudjaarsavond haal je bij ons de lekkerste brunch- en gourmetpakketten. Verder verkopen we wijnen en speciaalbieren van de Koperen Kat. Ingepakt in een mooie giftbox, dus superleuk als cadeau. En waar we vroeger de gaafste pubquizen in de Schaapskooi gaven, kan je die nu online bij ons boeken. Dit is leuk voor zowel bedrijven als vriendengroepen.”

Virtuele rondleiding

Het liefste geeft de Schaapskooi natuurlijk mooie feesten en omdat ze met vertrouwen kijken naar de toekomst bieden ze jou de mogelijkheid voor een persoonlijke, virtuele rondleiding door hun bedrijf. Dus ben jij bezig met het plannen van je trouwdag, verjaardag, vergadering of borrel? Kijk dan zeker even wat de Schaapskooi jou kan bieden.

Wil je meer informatie over de catering van de Schaapskooi, hun online pubquiz of wil je een virtuele rondleiding? Stuur ze dan een mailtje naar [email protected] of bel 015-2134495.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Schaapskooi. Meer over De Schaapskooi ontdekken?

De Schaapskooi vrijetijd en uitgaan

GeopendHele dag

Korftlaan 3, Delft

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.