Waarom je echt eens moet borrelen bij Moeke Delft

Aangeboden door Moeke Delft 6 oktober 2017

Als je eenmaal een avondje hebt geborreld bij Moeke aan de Beestenmarkt, geven we je het op een briefje: hier ga je vaker heen. Waarom? Dat vertellen we je graag!

Moeke is een grand café waar je niet zomaar weg bent. “We merken dat als gasten eenmaal zitten, ze ook blijven”, vertelt Glenn van Moeke Delft. “De stoelen en banken zitten lekker en er zijn veel knusse hoekjes waar je op je gemak kunt zitten. Het is echt een soort tweede huiskamer.”

Bier, wijn én alcoholvrije ‘cocktails’

Ook de drankjes zijn een reden om even bij Moeke langs te gaan. “We hebben zestig speciaalbieren, verschillende soorten wijn en Finley’s: dat is een soort alcoholvrije frisdrank. Ideaal als je geen zin hebt in alcohol of zwanger bent, want het wordt gepresenteerd als een cocktail waardoor je wel dat ‘borrelgevoel’ hebt.”

Op vrijdagavond is het helemaal feest

Op vrijdagavond is het helemaal gezellig borrelen, want dan gaat het personeel van Moeke rond met bitterballen of andere lekkere hapjes! Wil je iets anders dan nootjes of bitterballen? Ga dan voor de flammküchen, want dat is écht een lekker hapje.

Krijg je al zin in een borrel bij Moeke? Trommel je vrienden op en ga gezellig langs!

Moeke Delft restaurants en horeca

nu gesloten10:00 - 00:00

Beestenmarkt 16, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
Deze Partnerbijdrage wordt je aangeboden door Moeke Delft en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.