Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Waarom iedere koffieliefhebber droomt van een apparaat van JURA

Aangeboden door Kaldi Delft 16 september 2019

Ben je het stoeien met (dubbelgeslagen) koffiefilters en koffie scheppen helemaal zat? Dan is een apparaat van JURA precies wat je nodig hebt! Met één druk op de knop tovert deze koffieautomaat de lekkerste koffie, cappuccino of espresso voor je tevoorschijn. Welkom in de koffiehemel!

Met behulp van het eenvoudige bedieningspaneel kun je tientallen warme en koude koffievariaties uitproberen, variërend van koffie verkeerd, ristretto tot een espresso. De koffiemachines zijn er in verschillende modellen en groottes. Er is dus altijd een variant die past in je keuken of kantoor. Om zo’n topmachine te kopen, hoef je niet eens ver te reizen. Je koopt een apparaat van JURA namelijk gewoon bij Kaldi in Delft.

Verse bonen

In de koffiemachines van JURA gaan – uiteraard – verse bonen. Ook die koop je bij Kaldi. Koffiespecialist Mathieu vertelt: “De koffie is door onszelf samengesteld en wordt gebrand bij Smit & Dorlas in Amsterdam. De bonen die we gebruiken, zijn van supergoede kwaliteit en komen uit alle werelddelen die koffiebonen produceren. Vervolgens maken we daar melanges van. Dat maakt onze koffie zo lekker.”

kaldi delft koffiebonenService

Heb je geen tijd om elke keer naar de winkel te gaan voor nieuwe bonen? Mathieu levert deze gewoon bij je thuis of op kantoor. Ook als er iets loos is met je koffiemachine, kun je zijn hulp inschakelen door een mailtje te sturen naar [email protected]. Da’s wel zo fijn!

Proeven

Als je de koffie en de machine eerst wilt testen voor je hem mee naar huis neemt, kan dat! Kom gewoon even langs bij Kaldi. “Dan vertel ik je meteen welke actie eraan komt!”


Meer over Kaldi Delft ontdekken?

Kaldi Delft koffiebars

Geopend09:30 - 21:00

Molslaan 13, Delft

Bekijk meer:koffiebars

adv.