Voor op je zomerbucketlist: bij dit café kun je sinds kort ook ontbijten

Aangeboden door Grandcafé De Sjees 1 juli 2018

Buiten de deur lunchen of koffie drinken is leuk hoor, maar uit ontbijten gaan geeft toch nog nét een beetje meer vakantiegevoel. En al helemaal als het in de zon op het terras kan! Laat deze gouden combinatie nu net supergoed mogelijk zijn in je eigen stadje bij Grandcafé De Sjees. Wij zeggen: dat moet je een keertje hebben gedaan, deze zomer.

Bij De Sjees staat de zon al ’s morgens vroeg op het terras. “Dat was de reden om het ontbijt nieuw leven in te blazen”, vertelt Vincent van De Sjees. “Het is de perfecte locatie om rustig wakker te worden.” Op het menu staan bijvoorbeeld een good old croissantje met jam en boter, jar met yoghurt, granola en roodfruitcompote en een croque madame. En heb je de avond ervoor íets te diep in het glaasje gekeken? Dan is De Sjees het ultieme locatie om lekker uit te brakken met een uitsmijter of toast met avocado, bacon en ei. Het ontbijt wordt geserveerd tussen 09.00 en 12.00 uur, dus je hebt genoeg tijd om uit te slapen ;-).

Relaxed ontbijten in het weekend

De beroemde aardbeientaart

Denk je nu: leuk zo’n ontbijt, maar ik moet de hele zomer gewoon werken? Gun jezelf dan een beetje vakantie in het weekend en ga op zaterdagochtend naar De Sjees. Kun je na je ontbijt meteen genieten van de beroemde aardbeientaart van Doris, de moeder van Vincent (je weet wel, die heldin die ook de appeltaarten bakt!). En ja: daar heb je áltijd nog een gaatje voor over!

Grandcafé De Sjees cafés

Nu open09:30 - 01:00

Markt 5, Delft

Bekijk meer:cafés

adv.