Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Veilig een bescheiden feestje vieren? Dat kan hier

Aangeboden door Lunchcafé Leonidas 14 september 2020

Wil je even ontsnappen aan de waan van de dag? Bij Lunchcafé Leonidas Delft kun je prima lunchen op gepaste afstand. “Ben je op zoek naar een veilige plek waar je nog wel een klein feestje kan vieren? “Voor groepen openen wij ook s’avonds de deuren”, vertelt eigenaresse Loes van Damme.

“De zaak is groot”, legt Loes uit. “De helft van de meubels zijn eruit. Hierdoor kunnen wij goed rekening houden met de verplichte anderhalve meter afstand. Er is een grote tuin waar je heerlijk kan lunchen, maar ook voor een groep is er genoeg plek.”

Tekst gaat verder onder de foto

Tussen de tafeltjes is meer ruimte vrijgemaakt en het restaurant telt minder zitplaatsen. Je bent hier overdag welkom voor ontbijt en lunch, maar als je een locatie zoekt om een bescheiden feestje te geven is dit lunchcafé uitermate geschikt. “We openen graag de deuren voor groepen van 25 personen. Je kan hier gezellig borrelen of je schuift aan voor het diner. We stemmen het precies op de wens van de gast af, want ook nu moet een feestje toch kunnen? Wel volgens de regels van het RIVM natuurlijk.”

Wil jij graag je verjaardag vieren, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Vraag dan naar de mogelijkheden die deze locatie biedt.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Lunchcafé Leonidas. Meer over Lunchcafé Leonidas ontdekken?

Lunchcafé Leonidas

lunch

Gesloten09:00 - 22:00

Choorstraat 24, Delft

Bekijk meer:lunch

adv.