Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Veel lekkers bij Leonidas om mee te nemen, maar je kunt het ook laten bezorgen

Aangeboden door Lunchcafé Leonidas 30 oktober 2020

Ondertussen komen de kopjes koffie van thuis ook wel je neus uit. Tijd voor een lekkere latte macchiato met soyamelk of een gewoon bakkie natuurlijk! Laat je dan gelijk verwennen met een zalige bonbon van Leonidas in de Choorstraat. Die krijg je daar standaard bij de koffie.

“In deze tijden moeten we creatief zijn”, vertelt Loes, de eigenaresse van Leonidas in Delft. “Nu er geen werk meer is voor de medewerkers van het lunchcafé gaan ze onze overheerlijke bonbons bezorgen. Dit is gratis, maar je moet wel in Delft wonen. Is het voor jezelf dan kan je gewoon aan de deur afrekenen, zowel contant of met pin betalen is mogelijk.” Wil je iemand thuis verrassen met een lekkere doos bonbons, kijk dan snel in de webshop. Hier kan je online afrekenen. En ja, je maakt iedereen blij met een doos bonbons!

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: Medewerkers bezig met de bestellingen inpakken in het Lunchcafé Leonidas

Je kent uiteraard de Leonidas winkel in de Choorstraat met een hoop keuze uit de lekkerste bonbons. Hier kan je nu ook alle soorten koffies to-go bestellen en heerlijke zelfgemaakte chocolademelk. Of kies voor een verse kom soep voor €5,-. Zelfs aan de borrel is gedacht, want je haalt hier de lekkerste Glühwein voor maar €1,95.

Door lokaal te kopen kunnen we elkaar allemaal een beetje helpen in deze lastige tijden. Blijf vooral thuis met klachten, maar geniet ook van het mooi herfstseizoen met al zijn heerlijke producten!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Lunchcafé Leonidas. Meer over Lunchcafé Leonidas ontdekken?

Lunchcafé Leonidas lunch

Gesloten09:00 - 18:00

Choorstraat 24, Delft

Bekijk meer:lunch

adv.