Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kijken: de metamorfose van restaurant Kruydt aan de Paardenmarkt

Aangeboden door Restaurant Kruydt 13 oktober 2019

Als je nu binnenstapt bij restaurant Kruydt aan de Paardenmarkt in Delft zou je nóóit vermoeden dat dit gebouw een paar jaar geleden zo’n beetje op instorten stond. Toch is het zo! Kijk maar eens mee naar de metamorfose van het kruithuis.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Zo begon het

“Hier ziet het er nog beter uit dan op de dag dat we voor het eerst binnenkwamen”, vertelt gastheer Dennis Vos. “Er stond ook nog water in binnen. Het was één grote bende.”

Alles is vervangen

“De vloer, de ramen, de muren: letterlijk alles is vernieuwd”, vertelt Dennis. “Het heeft ruim anderhalf jaar gekost voor de verbouwing klaar was, maar daardoor konden we wel alles precies zo maken als we zelf wilden.”

Langzaam maar zeker werd het mooier

Langzaam maar zeker werd het pand steeds mooier. “We vonden het echt de moeite waard om het oude kruithuis zo onder handen te nemen. Het is een prachtige, rustige locatie met parkeergelegenheid voor de deur en – inmiddels – een fijn terras.”

Het resultaat

Foto: Restaurant Kruydt

Een énorm verschil, vind je niet? “We hebben bewust voor een tijdloos interieur gekozen met veel warme kleuren. Ook is het niet te chique ingericht: je moet hier echt een avondje kunnen ontspannen.” Wil je het restaurant zelf bekijken en de geweldig lekkere gerechten uitproberen? Maak dan snel je reservering. Dat kan via de onderstaande oranje button!


Meer over Restaurant Kruydt ontdekken?

Restaurant Kruydt bars

Gesloten10:00 - 22:30

Paardenmarkt 1, Delft

Bekijk meer:bars
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.