Uitgebreid dineren tussen kerst en oud en nieuw: hier kan het

Aangeboden door Restaurant Kruydt 16 december 2018

De kerstdagen zijn eigenlijk véél te kort. Er zijn ongetwijfeld veel meer mensen met wie je gezellig wilt eten dan kan in twee dagen. Daarom is restaurant Kruydt tussen kerst en oud en nieuw gewoon open.

restaurant kruydt delftWie wel eens heeft gegeten bij restaurant Kruydt, weet: ze pakken hier écht uit. “Wij gaan voor de beste prijs-kwaliteit”, vertelde chef-kok Jan-Pieter eerder aan indebuurt. “Wanneer je hier bijvoorbeeld een borrelplank bestelt, krijg je een echte Spaanse ham en supersmaakvolle olijven. Daarnaast werken we met seizoensproducten die op dat moment op hun best zijn.”

Lovende recensies

Wij zijn trouwens niet de enige die te spreken zijn over restaurant Kruydt. In de korte tijd dat het de zaak open is, kreeg het al een lovende recensie van de Telegraaf en volgens restaurantgids Gault & Millau zijn ze één van de beste restaurants van onze stad. Deze laatste noemt het restaurant ‘een aangename verrassing’. Dat belooft wat!

Het menu

Je kunt er dus zeker van zijn dat je op 27, 28 en 29 december gaat genieten. Restaurant Kruydt pakt deze dagen uit met het ‘tussen kerst en nieuw menu’. Dit is een viergangenmenu waarbij je ontvangen wordt met een glas bubbels. Tijdens het diner krijg je tafelwater en een wijnarrangement. Natuurlijk houden ze ook rekening met speciale wensen en allergieën. Het menu kost €69,50 per persoon en reserveren kan via onderstaande oranje button.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Restaurant Kruydt. Meer over Restaurant Kruydt ontdekken?

Restaurant Kruydt bars

Vandaag gesloten

Paardenmarkt 1, Delft

Bekijk meer:bars

adv.