Een zesgangendiner voor €23,95: hier kan dat

Aangeboden door Lunchcafé Leonidas 15 oktober 2018

Lekker uit eten gaan: wij houden ervan! Het enige nadeel is dat een dinertje al snel flink in de papieren loopt. Maar niet als je naar Lunchcafé Leonidas gaat, want daar betaal je maar €23,95 voor een high dinner met zes gangen. 

lunchcafé leonidasHet is de ideale gelegenheid om eens lekker bij te kletsen met je tafelgenoten, want met zo’n high dinner ben je wel even zoet. “Je krijgt eerst een lekkere kom soep, met daarna een aantal amuses”, vertelt eigenaresse Loes. “Vervolgens krijg je een salade, gemaakt met seizoensgroenten. Het vierde gerecht is een pasteitje van champignon, rundvlees of zeevruchten. Het hoofdgerecht is frites met verschillende huisgemaakte (!) kroketjes. Bij het eten kun je een glas wijn, bier of fris bestellen: er zitten twee drankjes bij de prijs inbegrepen.” Tot slot krijg je een schoteltje in je handen gedrukt en wordt je op pad gestuurd naar de chocolaterie. “Daar mag je drie Leonidas bonbons uitzoeken. Als je terugkomt, staat er koffie of thee voor je klaar.”

Dit is de reden van de lage prijs

Het is dus een heerlijk avondje uit voor een héél vriendelijk prijsje! Denk je nu: dat kan nóóit goed zijn voor dat geld? Jawel hoor. Loes legt het uit: “Wij kunnen de prijs laag houden doordat je vooraf moet reserveren. Hierdoor weten we precies wat we in moeten kopen en maken we weinig afval. Verder koken we met verse seizoensproducten.”

Ook voor groepen

De high dinner wordt iedere vrijdagavond geserveerd. Op andere avonden van de week is de high dinner alleen mogelijk als je groep uit minimaal 15 personen bestaat. Je hebt dan de complete zaak voor jezelf: dat maakt het heel erg geschikt voor een personeelsuitje of feestje. Dus waar wacht je nog op? Reserveren maar!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Lunchcafé Leonidas. Meer over Lunchcafé Leonidas ontdekken?

Lunchcafé Leonidas lunch

Nu gesloten09:00 - 18:00

Choorstraat 24, Delft

Bekijk meer:lunch

adv.