Uit eten met kerst in Delft: hier kan dat voor €19,95

Aangeboden door JackieO’ by Rhodos Delft 28 november 2018

De feestdagen zijn hartstikke duur en dan zit je er niet op te wachten om honderden euro’s te spenderen aan het kerstdiner. Wil je tóch lekker uit eten met kerst? Reserveer dan een tafeltje bij Jackie’O by Rhodos. Hier geniet je van een uitgebreid driegangendiner voor maar €19,95! 

jackieO by Rhodos
Lekker én feestelijk: zalm!

Of je nu voor zalm of mousaka kiest: de prijs blijft hetzelfde. “Op deze manier kun je uitgebreid tafelen, maar kom je achteraf niet voor verrassingen te staan”, vertelt eigenaar Lakis. “Met kerst kun je genieten van een driegangendiner à la carte. Je zit dus niet vast aan een standaard kerstmenu.” De kinderen kun je trouwens met een gerust hart meenemen, want voor hen is er een speciaal menu. “Voor €6,50 genieten ze van frites, appelmoes, komkommer en bijvoorbeeld gyros of calamaris. Zo is het voor hen ook een feestje.”

Niet alleen Grieks

Je kent Jackie’O by Rhodos misschien vooral van de Griekse gerechten. Maar ook als je tante geen zin heeft in souvlaki, kun je hier met je hele familie uit eten met kerst. Op de kaart vind je bijvoorbeeld ook rib eye, ossenhaas, gebakken mosselen en zalm. “Op die manier zijn we toegankelijk voor iedereen.”

Hmmm: vegetarische mousaka

Reserveer snel

Zie je het al helemaal zitten om hier te eten met kerst? Reserveer dan snel, want het restaurant zit in razend tempo vol! Er zijn op 25 en 26 december twee reserveringsmogelijkheden: van 17.00 uur tot 19.30 uur of van 20.00 uur tot het einde van de avond. Geef bij je reservering even aan op welke tijd je wilt komen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door JackieO’ by Rhodos Delft Meer over JackieO’ by Rhodos Delft ontdekken?

JackieO’ by Rhodos Delft griekse restaurants

Nu open16:00 - 22:30

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Wijnhaven 11, Delft

Bekijk meer:griekse restaurants

adv.