Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uit eten met kerst: ‘De sfeer in dit restaurant is top; de open haard maakt het af’

Aangeboden door Steakhouse Buenos Aires 2 december 2019

Als je uit eten gaat met Kerstmis zijn een paar dingen belangrijk: het eten moet goed zijn, de sfeer gezellig en natuurlijk is het fijn als de bediening ook aardig is. Wij tippen een restaurant waar ze dit allemaal kunnen afvinken: Steakhouse Buenos Aires in de Peperstraat.

Het restaurant zit al sinds 1984 in Delft en dat is niet voor niets. De sfeer is hier gezellig door de knusse bankjes en de open haard middenin de zaak. Ook de bediening is vriendelijk, zo lezen we in een review: ‘We werden hartelijk ontvangen door de eigenaar, die ons ook enthousiast bediende.”

Kwaliteitsvlees

Maar goed, je komt natuurlijk bij een restaurant om te eten. Hoe zit het daarmee? Ook daarover komen we positieve reviews tegen: ‘Perfect bereid vlees van topkwaliteit’ en ‘Erg goede kwaliteit vlees en hele goede bediening’. Het is niet gek dat gasten zo tevreden zijn, want bij het Argentijnse steakhouse besteden ze heel veel aandacht aan het vlees. Het wordt geïmporteerd uit Argentinië, waar de dieren worden gevoed met gras. Ook krijgen ze geen hormonen of chemische troep toegediend. In het restaurant staat een een Argentijse houtskoolgrill waar de biefstuk, rib-eye, ossenhaas of T-bone perfect worden bereid. Hmm!

Open op eerste- en tweede kerstdag

Steakhouse Buenos Aires is geopend op eerste- en tweede kerstdag. Geniet van een uitgebreid menu met natuurlijk heerlijk vlees. Reserveren is slim, voor je het weet zit de zaak vol. Dat kan via de onderstaande oranje button.


Meer over Steakhouse Buenos Aires ontdekken?

Steakhouse Buenos Aires argentijnse restaurants

Gesloten17:00 - 23:00

Peperstraat 8-16, Delft

Bekijk meer:argentijnse restaurants

adv.