Uit eten met kerst in Delft: bij deze restaurants kan het

Door Ilse Zoutewelle 11 november 2017

Sinterklaas is nog niet in het land, maar tóch houden we ons al bezig met kerst! Als je geen zin hebt om zelf úren in de keuken te staan, moet je gewoon lekker uit eten gaan. Wij zochten een aantal restaurants voor je uit waar je terecht kunt. Let op: de meeste restaurants zitten razendsnel vol, dus zorg dat je snel reserveert.

Let op: dit artikel gaat over 2017. Wil je weten waar je in 2018 kunt eten? Lees dan dit artikel.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Moeke Delft

moeke delft blues festival delft

Wil je lunchen of dineren met de kerst? Bij Moeke kan het allebei! Op eerste en tweede kerstdag kan je er eten a la carte. Naast de gewone kaart met onder meer een stoof van ree, biefstuk en  zalm hebben ze ook speciale gerechten voor de feestdagen. Het is handig om van te voren te reserveren, dat kan hier. 

Moeke Delft restaurants en horeca

Nu gesloten10:00 - 00:00

Beestenmarkt 16, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Het Vermeertje

Handig: bij Het Vermeertje kan je zelf kiezen hoe uitgebreid je wil eten. Geen grote eter? Dan kan je voor het driegangenmenu gaan. Wil je liever alles erop en eraan, dan kan dat ook: ze hebben ook een vijfgangenmenu. Je krijgt onder meer fruit de mer, hertenrug en een candybar geserveerd. Yum! Reserveren doe je hier.

Het Vermeertje restaurants en horeca

Nu gesloten17:30 - 21:30

Nieuwe Langendijk 52-54, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Royal Palace

royal palace delft

Oom Piet wil dit, tante Saar dat… Is een menu kiezen voor het kerstdiner bij jullie altijd ingewikkeld? Ga dan lekker eten bij Royal Palace! Bij dit restaurant kan je met eerste en tweede kerstdag drie uur lang alles eten en drinken wat je wil. Op het buffet vind je onder meer babi pangang, soep, sushi en veel verschillende soorten zoete hapjes.  Reserveren kan hier.

Royal Palace Delft all you can eat

Nu gesloten17:00 - 22:00

Minervaweg 4-8, Delft

Bekijk meer:all you can eat

Les Copains

Als je écht chique wil eten met kerst, kan je met kerst uit eten bij visrestaurant Les Copains. Ze serveren een zesgangendiner met onder meer kreeft, calvados en hert op het menu. Dus trek je mooiste jurk of pak aan en geniet ervan! Reserveren kan hier. 

Les Copains restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Breestraat 8, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

De Brasserij

brasserij kerstevent delft

Geen zin om tot ’s avonds laat te tafelen? Ga dan op eerste of tweede kerstdag brunchen bij De Brasserij! Tussen 12.00 en 15.00 uur word je hier in de watten gelegd tijdens een kerstbrunch. Je wordt in stijl ontvangen met een glaasje bubbels en vervolgens krijg je verschillende warme en koude gerechten. Er is hier meer dan genoeg ruimte en voor alle kinderen ligt er een cadeautje onder de kerstboom. Dus de Brasserij zéker een aanrader voor families! Meer informatie en reserveren kan hier.

De Brasserij lunch

Nu gesloten11:00 - 15:00

Brasserskade 2, Delft

Bekijk meer:lunch

De Beren

de beren delft

December is al duur genoeg. Wil je lekker uit eten kerst in Delft zonder een fortuin kwijt te zijn? Ga dan naar De Beren! Op eerste en tweede kerstdag kan je hier terecht voor een vijfgangendiner voor maar €26,50. Naast de keuze van dit menu kan je ook van de gewone kaart bestellen. Het is handig om van te voren te reserveren, dat kan door het aanvraagformulier in te vullen. 

De Beren Delft restaurants en horeca

Nu gesloten16:00 - 22:00

Beestenmarkt 26, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.