Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uit eten met kerst in Delft: bij deze restaurants kun je terecht

Door Ilse Zoutewelle 28 oktober 2019

Zie je nu al op tegen al die uren kokkerellen voor het kerstdiner? Of heb je geen zin om wéér met de hele familie te gourmetten? Dan ga je toch gewoon uit eten met kerst in Delft! We zochten een aantal restaurants uit waar je terecht kunt. Let op: de meeste zaken zitten razendsnel vol, dus zorg dat je op tijd reserveert.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Pavarotti

pavarotti delft
Dit is de ‘tweede klas’

Als je niet van liflafjes houdt maar wel van pasta en pizza is Pavarotti het restaurant waar je moet reserveren voor het kerstdiner. Op het menu staat onder meer pizza met zalm, penne met kip en antipasti met gegrilde groenten. Voor kinderen is er een apart menu met tomatensoep, pizza/pasta en een kerstijsje. Let op, er zijn twee zittingen: de eerste start om 16.00 uur, de tweede om 19.00 uur. De kosten zijn €24,50 (eerste zitting) of €29,50 (tweede zitting, je krijgt dan een extra gang). Reserveren kan hier.


Meer over Pavarotti Delft ontdekken?

Pavarotti Delft italiaanse restaurants

Gesloten11:00 - 00:00

Stationsplein 14 - 22, Delft

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Wereldrestaurant Samen

restaurant samen delft
Foto: Wereldrestaurant Samen

Als ome Henk een grote eter is en je neefje alleen patat lust, is het all you can eat concept van Wereldrestaurant Samen een uitkomst. Voor €48,95 kun je 2,5 uur onbeperkt eten en drinken in de enorme zaak aan de A13. Er staat van alles en nog wat op het menu: van sushi tot pizza en natuurlijk een uitgebreid dessertbuffet. Reserveren doe je hier.


Meer over Wereldrestaurant Samen ontdekken?

Wereldrestaurant Samen all you can eat

Gesloten16:00 - 22:00

Brasserskade 221, Den Haag

Bekijk meer:all you can eat

La Tasca

Chique uit eten met kerst in Delft: daar is La Tasca de perfecte plek voor. Je krijgt hier een driegangendiner met mediterraan geïnspireerde gerechten die er prachtig uitzien. Als je wilt worden er bijpassende wijnen bij geschonken. Het menu bestaat uit een voorgerecht, pasta en een hoofdgerecht en kost €46,95 per persoon. Wil je een dessert of kaasplateau? Dat kun voor een meerprijs. Reserveren doe je hier. 


Meer over La Tasca Delft ontdekken?

La Tasca Delft restaurants en horeca

Gesloten18:00 - 22:00

Voldersgracht 13/14, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

De Brasserij

brasserij kerst uit eten kerst delft

Tijdens de kerstdagen word je verwacht bij je ouders, je oma, je schoonfamilie… Je kunt natuurlijk niet met iederéén dineren. Handig: de Brasserij organiseert een kerstbrunch. Van 12.00 tot 15.00 uur genieten jullie van een buffet met allerlei lekkers. Denk aan stoofpeertjes, kerststol en pasteitjes. Hou wel wat ruimte over, want daarna volgt het dessertbuffet. De brunch kost €34,50 per persoon, kinderen van 4 tot en met 11 jaar eten mee voor €16,-. Reserveren kan hier. Doe het wel snel, want de Brasserij zit al bijna vol!


Meer over De Brasserij ontdekken?

De Brasserij restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Brasserskade 2, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Gasterij ’t Karrewiel

t karrewiel delft

De hele dag zitten, eten en praten kan op den duur gaan vervelen. Onderbreek je dag bij Gasterij ’t Karrewiel met een uurtje bowlen. Daarna genieten jullie met de hele familie van een driegangendiner. Bij het hoofdgerecht kun je zelf steengrillen, gourmetten, barbecueën of grillen. Gezellig! Het arrangement kost €46,95 per persoon. Kinderen tot en met vijf jaar eten gratis mee, voor zes tot twaalfjarigen ben je €23,95 kwijt. Hier kun je reserveren. 


Meer over Gasterij ’t Karrewiel ontdekken?

Gasterij ’t Karrewiel restaurants en horeca

Gesloten16:00 - 00:00

Paardenmarkt 74, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.