Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker: je kunt nu ook borrelen bij Bakkersstudio [W]eten

Aangeboden door Bakkersstudio [W]eten 29 september 2018

Bakkersstudio [W]eten (je weet wel, die lunchroom in Den Hoorn van Bakkerij Holtkamp) was al een hele fijne plek voor een kop koffie of verrukkelijke lunch. Maar nu is er nóg een reden bij gekomen om de zaak te vereren met een bezoekje: je kunt er ook borrelen!

bakkersstudio wetenJoanne van Bakkersstudio [W]eten vertelt waarom je hier nu ook kunt borrelen. “In Den Hoorn is er nog geen plek waar dat kan. Wij zijn zelf echte borrelaars en misten dat wel een beetje! Het is zó gezellig om lekker te kletsen met een glaasje erbij. Daarom besloten we om dit ook aan te bieden in de studio.”

Lokaal bier en lekkere hapjes

Helemaal volgens het idee van de bakkersstudio is het bier dat geschonken wordt afkomstig uit de regio. “Zo komt het bier van Het Raadhuis in Schipluiden: zij brouwen hun bier zelf. Wij zijn de enige zaak in Den Hoorn waar je het bier kunt drinken! Daarnaast hebben we ook verschillende soorten wijn.” Bij een goede borrel horen natuurlijk ook hapjes en daarmee zit het wel snor bij Bakkersstudio [W]eten. “We hebben borrelplanken met van alles en nog wat daarop. Je kunt gaan voor een simpele variant met kaas en worst, of lekker uitgebreid met olijven, noten, vleeswaren en kaasstengels. Natúúrlijk hebben we ook de echte Holtkampse bitterballen.”

Kortom: jij weet waar je moet zijn voor de eerstvolgende borrel! De bakkersstudio is elke dag open tot 16.00 uur, maar binnenkort worden de openingstijden verruimd. Houd daarvoor de Facebookpagina van Bakkersstudio [W]eten in de gaten!


Meer over Bakkersstudio [W]eten ontdekken?

Bakkersstudio [W]eten koffiebars

Vandaag gesloten

Dijkshoornseweg 37a, Den Hoorn

Bekijk meer:koffiebars

adv.