Tip voor Vaderdag: goed eten en mooie kleding in één cadeau-combo

Aangeboden door De Waag 9 juni 2017

Houdt jouw vader van een goed eten én mooie kleding? Doe hem dan voor Vaderdag een cadeau waarbij hij het allebei krijgt. Eetcafé De Waag en Meyer & Meyer hebben een mooie cadeau-combo voor je samengesteld.

Je pa krijgt bij deze cadeau-combinatie een burgermenu van De Waag, twee biertjes, twee polo shirts of korte mouw overhemden én een goodiebag cadeau! En daar gaat je vader ongetwijfeld blij van worden: volgens de gasten van De Waag is de Waagburger de lekkerste burger tot op heden. Dat kan ook bijna niet anders met een combinatie van een rundhamburger, geroosterde ui, panchetta, champignons en home made BBQ saus. Daarbij hoort natuurlijk een biertje (of twee). Je vader kan kiezen uit een Weihenstephaner of Jopen bier.

Stijladvies

Uitgegeten? Dan kan pa een deurtje verder bij Meyer & Meyer zijn polo’s of overhemden uitzoeken. Natuurlijk krijgt hij er ook goed stijladvies bij. Lijkt het je wat? De cadeau-combo kost €70,- en is af te halen bij eetcafé De Waag.

De Waag restaurants en horeca

nu open10:00 - 01:00

Markt 11

Bekijk meer:restaurants en horeca
Foutje gezien?
Deze ondernemersbijdrage wordt je aangeboden door De Waag en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.

Lees mee en reageer!

Reactie