Tip: Hier kun je uit eten met een fantastisch uitzicht over Delft

Aangeboden door Hampshire Hotel – Delft Centre 7 november 2018

Uit eten gaan: we houden ervan. Wil je eens een keer ergens anders een vorkje prikken dan bij het eetcafé om de hoek? Schuif dan aan bij restaurant Swing! We vertellen je waarom het hier zo leuk is.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Bijzondere gerechten

20245706_1493884934012050_2913997432269726966_n

Bij restaurant Swing weten ze hoe je gasten moet verrassen. Op de kaart vind je bijvoorbeeld verschillende gerechten waar de likeuren van Rutte&ZN uit Schiedam in verwerkt zijn. Ooit wel eens een venkelsalade gegeten met groentekroketjes, piccalillysaus en abdijlikeur? Of hangop met passievruchten en king orange likeur? Dacht het niet!

Je bent na een avondje niet compleet blut

restaurant swing hampshire hotel delft centre (5)

Dacht je bij het lezen van al die bijzondere gerechten dat het eten schreeuwend duur zou zijn? Dat valt dus reuze mee. Voor minder dan dertig piek eet je een driegangenmenu bij restaurant Swing. Alle gerechten worden gemaakt met verse ingrediënten, dus je krijgt echt waar voor je geld.

Vegans en vegetariërs kunnen hier met een gerust hart komen eten

restaurant swing hampshire hotel delft centre (5)

 

Als je geen vlees eet of überhaupt geen dierlijke producten, kan uit eten gaan best ingewikkeld zijn. Bij restaurant Swing staan er genoeg vegetarische opties op de kaart. Als je bij je reservering aangeeft dat je veganistisch eet, is dat ook mogelijk.

Prachtig uitzicht

restaurant swing hampshire hotel delft centre (5)

De gerechten zijn plaatjes, maar vergeet niet om af en toe ook naar buiten te kijken. Vanuit het restaurant heb je namelijk uitzicht over Delft. Vooral met de donkere dagen is dat een sprookje!

Je hoeft niet naar huis

 

hampshire hotel delft centreHeb je na zo’n heerlijk diner écht geen zin meer om naar huis te rijden? Dan blijf je toch gewoon slapen! Restaurant Swing is gevestigd in het Hampshire Hotel Delft- Centre, dus je kunt gewoon overnachten in één van de luxe hotelkamers. Kun je de volgende ochtend meteen genieten van het heerlijke ontbijtbuffet!

Actie: eet nu met korting

Wil je het eten bij restaurant Swing eens voor een zacht prijsje uitproberen? Dat kan. Als je nu boekt via SocialDeal, betaal je maar €14,95 voor een compleet driegangendiner. Boeken doe je hier.

Hampshire Hotel – Delft Centre hotels

Nu openHele dag

Koepoortplaats 3, Delft

Bekijk meer:hotels
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.