Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip: dit rustige terras in de binnenstad ken je vast nog niet

Aangeboden door Restaurant Kruydt 24 juni 2019

Zodra de zon een béétje zichtbaar is, zitten de terrassen in Delft stampvol. Niks mis mee, maar soms wil je gewoon buiten zitten zonder drukte om je heen. Voor dat soort momenten hebben we een tip voor je: ga naar het terras van restaurant Kruydt op de Paardenmarkt. Het is hier rustig en je kunt er nog heerlijk eten ook.

Je moet het terras van restaurant Kruydt nét even kunnen vinden: het zit op de Paardenmarkt in het voormalige artilleriedepot. Je moet door een hek en over een binnenplaats om op het terras te komen. Maar als je er eenmaal bent, wil je niet meer weg. Er is geen auto te horen: alleen wat vogels en de mensen om je heen.

Tekst gaat verder onder de foto.Kruydt Terras

Lekker lunchen of borrelen

Ook het eten is niet verkeerd. Op de lunchkaart staat bijvoorbeeld een Rotterdamse kroket met krotenmosterd, een weeksoepje of een salade met parelcouscous, gemarineerde tomaat en granaatappel. Wil je écht uitpakken? Dan kun je gaan voor een lunchmenu van drie gangen met een bijpassend glas wijn. Voor de borrel heeft Kruydt verschillende borrelplanken of gewoon een goede portie bitterballen.

Tekst gaat verder onder de foto.

Kruydt Terras

Kom ’s avonds langs

Kom je ’s avonds naar het restaurant? Dan is het zéker een aanrader om op het terras te gaan zitten. Er wordt op dit moment door studenten van TU Delft gewerkt aan een lichtplan voor het plein. En als de temperatuur daalt, merk je daar niks van: in de splinternieuwe parasols zitten goede heaters.

Kortom: kom lekker lunchen, borrelen of dineren bij Kruydt! Reserveren kan via de onderstaande oranje button, dan ben je zeker van een plekje.


Meer over Restaurant Kruydt ontdekken?

Restaurant Kruydt bars

Gesloten10:00 - 22:30

Paardenmarkt 1, Delft

Bekijk meer:bars

adv.