Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip: dit is een superleuk uitje om te doen met vrienden

Aangeboden door American Steakhouse Betty Boop 27 oktober 2019

Wil je binnenkort een avondje uit met vrienden, familie of collega’s en heb je geen zin om weer te gaan bowlen? We hebben een superleuk uitje voor je gevonden: speel een VR-game en ga daarna lekker burgers eten bij Betty Boop. Extra leuk: je krijgt nu korting op deze combinatie!

Misschien had je het even gemist, maar sinds een jaar zit er een virtual reality gamehal in Delfgauw, op een kwartiertje fietsen van de binnenstad. Op een groot speelveld loop je gewapend met een VR bril, rugzak en een geweer rond in een virtuele wereld. Jullie moeten met z’n allen een missie volbrengen. Je kunt de wereld redden van de Zombie Apocalypse óf in de huid van een marinier kruipen en de wereld redden van een buitenaardse invasie. Spannend! Je speelt de game met maximaal vijf spelers per sessie en de minimumleeftijd is 13 jaar.

Daarna: burgers eten bij Betty Boop

Van de wereld redden krijg je honger en daarom gaan jullie daarna lekker eten bij Betty Boop. Bestel een echte Amerikaanse burger met bijvoorbeeld pulled pork, blauwe kaas of kip. Daarbij krijg je een milkshake naar keuze. Wat dacht je van een milkshake met Oreo, aardbei of frambozen? Hmm…

Dit kost het

Klinkt allemaal superleuk, maar wat gaat dat kosten? Voor een VR-game bij VR Arcade, een milkshake en een burger betaal je nu maar €39,95 per persoon. Normaliter kost één toegangskaartje bij VR Arcade al €23,95, dus wij zouden het wel weten. Boek de VR game hier en vermeld bij je reservering de code BETTYBOOP. Vervolgens reserveer je bij Betty Boop; dat doe je via de onderstaande oranje button.


Meer over American Steakhouse Betty Boop ontdekken?

American Steakhouse Betty Boop restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Koornmarkt 93, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.