Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Te gek! Je kunt dit jaar oliebollen kopen in een drive-thru

Aangeboden door Bakkersstudio [W]eten 27 december 2018

Oud en nieuw is niet compleet zonder een lekkere oliebol (of twee). Het nadeel is alleen dat je vaak lang in de rij staat te koukleumen tot je ein-de-lijk die oliebollen in handen hebt. Daar heeft Bakkerij Holtkamp iets slims op bedacht: een oliebollen drive-thru.

Op zondag 30 en maandag 31 december kun je in de auto stappen naar de Harnaschpolder, waar de bakkerij van Holtkamp staat. Hier worden de oliebollen en appelbeignets vers gebakken en meteen verkocht. Jij hoeft je auto niet uit: je geeft je bestelling door en het wordt je aangegeven door de autoruit. Het enige wat jij hoeft te doen, is lekker warm in de auto luisteren naar de Top2000. Topcombinatie!

AD Oliebollentest
Foto: Nico Alsemgeest

Aanbieding

Als je oliebollen of appelbeignets koopt in de drive-thru, ben je trouwens ook goedkoper uit. Je betaalt voor een zak met tien oliebollen maar €9,50 en een appelbeignet kost €1,95.

Hier moet je zijn

De drive-thru is op zondag 30 december open van 12.00 tot 15.00 uur. Op maandag 31 december kun je van 08.00 tot 16.00 uur oliebollen kopen. Je navigatie kun je instellen op het volgende adres: Vrij-Harnasch 116/A, Den Hoorn.


Meer over Bakkersstudio [W]eten ontdekken?

Bakkersstudio [W]eten koffiebars

Vandaag gesloten

Dijkshoornseweg 37a, Den Hoorn

Bekijk meer:koffiebars

adv.