Te gek: Delfts bedrijf gaat workshops taart decoreren geven tijdens Lowlands

Aangeboden door Rode Rozen en Taartjes 3 augustus 2017

Lowlands bestaat dit jaar 25 jaar. En hoe vier je dat? Met taart, héél veel taart. En het festival heeft niemand minder dan ‘onze’ Delftse dames van Rode Rozen en Taartjes gevraagd om de bezoekers een workshop taart decoreren te geven tijdens ‘Heel Lowlands Bakt’!

Hoe vet: straks kan jij dit ook!

“We zijn echt super trots dat we dit mogen doen”, vertelt Nancy van Rode Rozen en Taartjes. “Het is ook de allereerste keer dat we überhaupt op Lowlands staan. We hebben al wel twee jaar op Down the Rabbit Hole (het zusje van Lowlands) gestaan met onze muffins, granola en koffie van Miss Morrison. Dat liep storm, dus vroeg Lowlands ons of we dit jaar bij hen ook wilden komen staan én ‘Heel Lowlands Bakt’ te organiseren.”

Toegang is gratis

Nancy en haar team gaan drie workshops per dag geven en de toegang is helemaal gratis. “Het is een cadeautje van Lowlands!” Dat betekent dus dat jij straks nét zulke mooie taarten kunt maken als Nancy. Één van de organisatoren probeerde het alvast uit:

Heb jij geen kaarten kunnen bemachtigen voor Lowlands? Niet getreurd! Rode Rozen en Taartjes gaat waarschijnlijk ook in Delft workshops taart decoreren geven. Hou hun Facebookpagina in de gaten voor alle ins- en outs!

Rode Rozen en Taartjes speciaalzaken

nu open09:00 - 16:00

Verwersdijk 116, Delft

Bekijk meer:speciaalzaken
Deze Partnerbijdrage wordt je aangeboden door Rode Rozen en Taartjes en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.