Delicioso! Op deze 5 plekken in Delft kun je tapas eten

Door Ilse Zoutewelle 7 september 2019

Uit eten gaan is altijd leuk en al helemaal als je de gerechtjes gezellig kunt delen. Daarom hebben wij vier plekken verzameld waar je tapas kunt eten in Delft. Lekker drankje erbij en genieten maar!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

LEEF Tapas

leef tapas

Ooit wel eens gehoord van ‘pintxos’? Dit zijn prikkertjes met een lekker hapje eraan. Bij LEEF Tapas kun je deze onbeperkt bestellen. Naast pintxos kun je ook gewoon kiezen voor warme en koude tapas. Je kunt bij LEEF Tapas onbeperkt eten voor €22,50, dus geen verrassingen achteraf.


Meer over Leef Tapas Delft ontdekken?

Leef Tapas Delft tapas restaurants

Nu gesloten12:00 - 23:00

Markt 3, Delft

Bekijk meer:tapas restaurants

Tapas & Mezzes

Tapas & Mezzes

Bij Tapas & Mezzes kun je niet alleen Spaanse hapjes bestellen: ze serveren ook Griekse gerechtjes. Je kunt dus gaan voor manchego kaas en gamba’s met knoflook, maar ook gevulde wijnbladeren met rijst en calamares. Lekker divers! Je kunt hier a la carte eten of voor €22,50 onbeperkt genieten.


Meer over Tapas & Mezzes ontdekken?

Tapas & Mezzes griekse restaurants

Nu gesloten17:00 - 22:00

Vrouwjuttenland 14, Delft

Bekijk meer:griekse restaurants

De Gist

de gist borrelen

Even geen zin in Spaanse tapas? Bij De Gist kun je ook verschillende kleine gerechtjes bestellen voor een klein prijsje. Op het menu staat bijvoorbeeld kip piri piri, melanzane en inktvisringen. Ideaal voor een avondje borrelen!


Meer over De Gist ontdekken?

De Gist bars

Nu gesloten09:00 - 01:00

Phoenixstraat 4, Delft

Bekijk meer:bars

La Cubanita

Er is niets dat méér vakantie schreeuwt dan tapas en cocktails. La Cubanita is de perfecte plek voor tapas Delft. Je kunt hier van beide genieten voor een prikkie: doordeweeks eet je hier voor €19,50 onbeperkt en de cocktails zijn €5,- per stuk. Op het menu staan maar liefst 55 gerechtjes, dus de kaart heb je niet zomaar uitgespeeld!


Meer over La Cubanita Delft ontdekken?

La Cubanita Delft restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 22:00

Beestenmarkt 45a, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lakila

Denk terug aan die vakantie in Spanje of Italië en de geweldige borrels die je daar had. Datzelfde gevoel krijg je ook bij Lakila aan de Vrouwenregt. Je bestelt hier verschillende kleine gerechtjes of een plank met van alles erop. De kaart wisselt regelmatig, maar je kunt denken aan bacalao kroketjes met citroenmayonaise, burrata met salsa verde en croutons of geroosterde bloemkool met saffraanboter. Lekker voor bij de borrel, maar als je meerdere gerechtjes bestelt, heb je ook een uitstekende maaltijd.


Meer over Lakila Aperitivo ontdekken?

Lakila Aperitivo wijnbars

Nu gesloten10:00 - 23:00

Vrouwenregt 15, Delft

Bekijk meer:wijnbars
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.