5 x hier kan je sushi eten in Delft

Door Ilse Zoutewelle 31 mei 2018

Sushi eten, dat kan op veel plekken in Delft. Waar allemaal? Op deze plekken bijvoorbeeld!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Shabu to go

shabu to go delftJe raadt het al: bij Shabu to go kun je sushi afhalen of bestellen. Je kunt er flink je gang gaan, want deze sushitent in Delft heeft héél veel soorten sushi op het menu staan. Denk bijvoorbeeld aan klassiekers als zalm nigiri, maar ook sushi gevuld met zalmmousse en avocado. Daarnaast serveert Shabu to go ook warme gerechten als ramen, noedels en sesamballen. Kortom: zorg dat je van te voren eventjes het menu bekijkt, anders krijg je geheid keuzestress.

Shabu to go Delft sushi restaurants

Nu gesloten14:00 - 21:00

Choorstraat 36, Delft

Bekijk meer:sushi restaurants

Japans restaurant Umai

umai delftKan je geen genoeg krijgen van sushi? Dan is Umai de plek waar je moet zijn, want je kunt hier voor één bedrag zoveel sushi en wokgerechten eten als je maar wilt. O ja, in het weekend is dit restaurant ook voor de lunch geopend!

Japans sushi & grill restaurant Umai Delft sushi restaurants

Nu gesloten16:00 - 22:00

Nieuwe Langendijk 27, Delft

Bekijk meer:sushi restaurants

Yosshi

yosshi delft
Foto: Facebook-pagina Yosshi

Ook buiten het centrum kan je sushi eten in Delft: bij Japans restaurant Yosshi, bijvoorbeeld. Het restaurant werkt volgens het all you can eat concept. Dat betekent dus lekker onbeperkt maki rolls, zeewier en nigiri rolls eten!

Yosshi restaurants en horeca

Nu gesloten12:30 - 22:00

Mercuriusweg 18, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Sushi Obento

sushi obento
Foto: Sushi Obento

Ga je uit eten met een gezelschap waarvan niet iedereen sushifanaat is? Dan is Sushi Obento het restaurant voor jou. Naast verschillende soorten sushi staat hier ook nasi, noodles en zelfs Aziatische pannenkoeken op de kaart.

Sushi Obento Delft sushi restaurants

Vandaag gesloten

Binnenwatersloot 7, Delft

Bekijk meer:sushi restaurants

Maki Maki

maki maki sushi delft

De nieuwste aanwinst op sushi-gebied in Delft vind je in de Hoven Passage. Bij Maki Maki eet je – je raadt het al – alleen maki. Dit is de meest bekende vorm van sushi, waarbij de vulling in een laagje rijst in een zeewierblad gerold wordt. Op het menu staan ‘klassieke’ maki’s zoals california, spicy tuna en sushi met gefrituurde garnaal. Verder kan je je sushi zelf laten aankleden zoals jij dat wilt, want bij alle maki’s kan je zelf kiezen uit een aantal ingrediënten. Leuk!

Maki Maki Delft sushi restaurants

Nu gesloten09:30 - 20:30

Troelstralaan 9a, Delft

Bekijk meer:sushi restaurants
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.