Sneak peek: Er opent een restaurant in het Agnetapark

Aangeboden door Heinde & Ver Delft 18 januari 2019

Op dit moment wordt er flink verbouwd in de Tent (vroeger bekend als de Lindenhof) in het Agnetapark. Dat moet wel ook, want over een paar weken opent restaurant Heinde & Ver hier. Wij mochten even binnengluren. 

Je kunt – net als vroeger – gebruik maken van twee ingangen: de een vind je bij de kegelbaan en de ander vind je bij de serre. Wij komen binnen in de serre en zien meteen dat er flink wordt geklust. “We zijn zijn druk bezig om het gebouw in de stijl van restaurant te krijgen”, vertelt eigenaresse Nataschja. “De muren worden groen/blauw met gouden bloesems, de houten vloer blijft intact.” De serre heeft al een flinke metamorfose ondergaan. “In deze ruimte kun je straks dineren met uitzicht op het Agnetapark. Omdat hij afsluitbaar is, kun je hier ook eten met een eigen groep.”

Zo gaat de toneelzaal eruit zien

Als we doorlopen, komen we in de toneelzaal. “Deze ruimte houden we grotendeels zoals hij is. De muurschilderingen, kroonluchters en andere unieke details zijn veel te mooi.” Het oude toneel krijgt wel een opfrisbeurt: “We gaan donkerblauwe gordijnen ophangen en op de muur wordt een grote bloesemtak geschilderd.” De toneelzaal wordt trouwens wel wat kleiner dan hij eerst was. “We hebben een gedeelte nodig voor de keuken,” legt Nataschja uit.

Privéfeestje bij de Heinde & Ver: kan ook!

Ga je vervolgens met de wenteltrap naar boven, dan kom je op een verdieping die uitkijkt over de toneelzaal. “Ook deze kun je straks afhuren voor privéfeestjes als babyshowers of vrijgezellenfeestjes. De ruimte heeft zelfs een eigen bar, dus dat is superfijn!”

Je kunt er nog steeds trouwen

Na de toneelzaal is er nog de kegelzaal. “Die hoort niet bij het restaurant, maar gaan we verhuren. In mei hebben we hier bijvoorbeeld een bruiloft. Maar de ruimte is ook handig voor vergaderingen en dergelijke.”

heinde & ver delftHet concept

Je raadt het al: de Tent wordt straks een prachtige plek om te eten! Geen flauw idee wat er op het menu staat? We frissen je geheugen even op. “Bij ons kun je de hele avond grenzeloos genieten van lekker eten en drankjes. Iedere tafel krijgt een eigen gastvrouw, je wijn wordt bijgeschonken en je hebt bediening aan tafel. Intussen hoef je je geen zorgen te maken over de rekening, want je kunt vanaf €34,50 de hele avond eten en drinken. Je kunt dat lekkere wijntje dus gewoon nemen, want de prijs blijft hetzelfde.” Het uitproberen waard, dus!

Werken bij Heinde & Ver

Lijkt het je tof om te werken bij Heinde & Ver? Dat kan gewoon! “We zijn op zoek naar bediening, keukenmedewerkers, barpersoneel, gastmannen- en vrouwen en runners. Ook als je geen ervaring hebt, kun je solliciteren: je krijgt bij ons een training.” Je kunt je sollicitatie sturen naar [email protected].


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Heinde & Ver Delft Meer over Heinde & Ver Delft ontdekken?

Heinde & Ver Delft restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 22:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Zocherweg 9, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.