Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Smullen! Deze 5 lunchgerechten eet je bij de Sjees

Aangeboden door Grandcafé De Sjees 31 augustus 2020

De Sjees kennen we natuurlijk allemaal wel in het centrum van Delft. In de afgelopen periode hebben ze niet alleen binnen verbouwd, maar ook het terras heeft een make-over gehad. Hier zit je met mooi weer heerlijk buiten, maar ook tijdens de wat koudere dagen is het goed vertoeven. De parasols beschermen je tegen de regen, de heaters houden je lekker warm en het personeel staat altijd met een grote glimlach voor je klaar. Benieuwd wat erop de lunchkaart staat? De werknemers van de Sjees tippen vijf lunchgerechten.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Broodje Carpaccio

broodje carpaccio
Foto: Broodje carpaccio van de Sjees

“Het broodje carpaccio is onze all time favorite. De carpaccio wordt vers in de keuken gesneden en dat proef je meteen! Hij is superlekker met truffelmayonaise, oude kaas, croutons, uitgebakken spekjes en verschillende soorten pitten. Wat ons betreft de perfecte combinatie.”

Broodje Geitenkaaspicatta

broodje geitenkaas van de Sjees

“Dit heerlijke broodje staat nog niet heel lang op de kaart, maar is nu al een favoriet onder onze gasten. De gemarineerde aardbeien en pistachenootjes maken het helemaal af!”

Broodje Serranoham

broodje serranoham

“Ook dit broodje met serranoham is een nieuwkomer op de kaart. Het wordt geserveerd met gefrituurde aubergine en honing, Manchego kaas, rucola en een grove tomatendressing. Echt een aanrader voor als je van Spaanse smaken houdt!”

Flatbread met gerookte zalm en tonijnsalade

Broodje zalm

Heb je trek in wat fris? Kies dan voor het flatbread met gerookte zalm en tonijnsalade. “Dit gerecht staat al een tijdje op de kaart en dat is ook niet voor niets. Met een gekookt eitje, komkommer, kappertjes en veldsla, is het een heerlijke combinatie.”

Het twaalfuurtje

twaalfuurtje

“Het twaalfuurtje is een echte lunchklassieker in ons eetcafé. Je krijgt een lekker kommetje soep, sneetje brood met een kroket en een slider van pulled pork. Absoluut een aanrader voor als je grote trek hebt!”

Honger gekregen van al deze heerlijke broodjes? Reserveer dan snel voor een plekje binnen of loop langs voor een plekje op hun gezellige terras!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Grandcafé De Sjees. Meer over Grandcafé De Sjees ontdekken?

Grandcafé De Sjees cafés

Gesloten09:30 - 01:00

Markt 5, Delft

Bekijk meer:cafés
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.