Shared dining met kerst: hier kan dat in Delft

Aangeboden door Bites ’n Drinks 17 december 2018

Ken je het nieuwe restaurant Bites ’n Drinks al? Hier kun je heerlijk lunchen, borrelen en dineren met gerechtjes om te delen. Goed nieuws: op eerste kerstdag is het restaurant gewoon open.

Met kerst wil je natuurlijk zoveel mogelijk gerechtjes eten. Maar er zit (jammer genoeg) ook een limiet aan wat je op kunt. Daarom is het een goed idee om kerst bij Bites ’n Drinks door te brengen, want dit restaurant serveert allemaal kleine gerechtjes om te delen. Met kerst staat er een diner met zes (!) gangen voor je klaar. Maar omdat ze niet te groot zijn, kun je het makkelijk op! Een greep uit het menu: tournedos met jachtsaus, serranohamkroketjes, garnalen met champignons, boerenkerstbouillon en passievruchtsorbet. Klinkt goed, niet? Het complete menu vind je hier.

bites n drinksKnus restaurant

Naast dat je superlekker kunt eten bij Bites ’n Drinks, heeft het restaurant ook een fijne sfeer. Het knusse restaurantje op de Markt heeft zo’n veertig zitplaatsen. Als je deze kerst wilt doorbrengen in een intieme, familiaire sfeer is dit de plek waar je moet zijn!

Zo kun je reserveren

Het kerstdiner van Bites ’n Drinks kost €49,95 per persoon. Er is een apart menu voor kinderen, dus die kun je met een gerust hart meenemen. Reserveren kan door een mailtje te sturen naar [email protected]. Het restaurant is open tot 21.00 uur.

Meer weten over Bites ’n Drinks? Lees dan dit artikel eens:

bites n drinks

Er is een nieuw restaurant open waar je eten kunt delen en zo ziet het eruit

Wie gek is op shared dining, kan sinds kort zijn hart ophalen bij een nieuwe zaak in Delft: Bites 'n...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bites ’n Drinks. Meer over Bites ’n Drinks ontdekken?

Bites ’n Drinks restaurants en horeca

Markt 26, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.