Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Score! De beste restaurants in Delft volgens Lekker500

Door Ilse Zoutewelle 30 oktober 2019

De experts van restaurantgids Lekker hebben het afgelopen jaar bij talloze restaurants een vorkje geprikt (iemand moet het doen). Op basis van die ervaringen bepalen ze welke  de beste van Nederland zijn. Natuurlijk staan er ook Delftse restaurants in de gids. Dit zijn ze:

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Van der Dussen

Van der Dussen
restaurantvanderdussen.nl

Van der Dussen is nieuw in de Lekker500. De gids noemt het diner ‘uiterst verzorgd’. Ze zijn bijzonder te spreken van de rundersukade met gekonfijte aardappel, rodekoolsla, gele peen, paddenstoelen en maderajus. Van der Dussen is een bezoek meer dan waard, aldus de recensent.


Meer over Van der Dussen ontdekken?

Van der Dussen restaurants en horeca

Gesloten17:30 - 22:00

Bagijnhof 118, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Les Copains

les copains

Het visrestaurant in de Breestraat wordt bijzonder gewaardeerd door de gids. Zo is de hele tarbot ‘tot in perfectie gebakken’ en ook het kaasplankje kon hen zeer bekoren. Ook de uitgebreide menukaart vindt Lekker500 een plus. Er zijn veel visgerechten, maar ook vleesliefhebbers komen aan hun trekken. Ook fijn: het restaurant heeft veel wijnen per glas.


Meer over Les Copains ontdekken?

Les Copains restaurants en horeca

Gesloten18:00 - 22:00

Breestraat 8, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

De Waag

proeverij de waag

Een heerlijke zaak, zo noemt Lekker500 restaurant De Waag. De lauwwarme estouffade van ibericovarken is twaalf uur gestoofd en dat zorgt ervoor dat hij mals, sappig en hartig wordt. Ook de andere gerechten vallen bijzonder goed in de smaak, vooral in combinatie met de wijn.


Meer over De Waag ontdekken?

De Waag restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 01:00

Markt 11, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Le Vieux Jean

le vieux jean delft bib gourmand

Le Vieux Jean is niet weg te sláán uit de Lekker500 en da’s maar goed ook. De recensenten zijn onder meer te spreken over het eendenlevergerecht. ‘Een dikke terrineplak, goed van structuur en uitstekend van smaak met wat ingelegde druiven en een snee gegrilde kruidkoek. Zó hoort lever te smaken.’ Ook over de andere gerechten steken ze de loftrompet af. Kortom: het is méér dan terecht dat Le Vieux Jean in de gids staat!

Benieuwd naar de complete recensies van de restaurants en wil je weten welke zaken er nog meer in de gids staan? De Lekker 500 ligt nu in de winkel!


Meer over Le Vieux Jean ontdekken?

Le Vieux Jean restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 14:00 |18:00 - 22:00

Heilige Geestkerkhof 3, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.