Wat leuk! Hier kun je schommelend ontbijten voor maar €6,-

Aangeboden door Happy Tosti Delft 27 augustus 2018

De vakantie is nu écht voorbij en dat betekent (helaas) maar al te vaak dat de ochtend één grote haastklus is om op tijd op werk/school/universiteit te komen. Terwijl het stiekem véél fijner is om de dag relaxt te beginnen! Dat kan bij Happy Tosti, want naast lekker lunchen kun je hier ook heerlijk ontbijten!

Want zeg nu zelf: met een ontbijtje buiten de deur houd je het vakantiegevoel écht vast. En mocht je nu bijna helemaal blut zijn door die dure vakantie, dan kun je alsnog gaan ontbijten bij Happy Tosti. Een ontbijtje kost hier maar €6,-! Voor dat geld krijg je een kop koffie, cappuccino of thee, versgeperste jus, bio-yoghurt met granola van bakker Lekker Brood uit Den Haag én een halve tosti naar keuze. Je mag kiezen uit alle tosti’s en panini’s van de kaart, met uitzondering van de special.

happy tostiOntbijten op het terras

Je kunt ervoor kiezen om van het ontbijtje te genieten op het terras aan de Voldersgracht, óf binnen relaxen op één van de schommels (hoe awesome is dat!). Van de medewerkers word je trouwens geheid vrolijk: het team bestaat voor de helft uit mensen met een arbeidsbeperking die er heel veel plezier in hebben om jou te laten genieten van je ontbijtje. Kortom, trommel je vrienden op en ga relaxt ontbijten bij Happy Tosti!

Happy Tosti Delft lunch

Nu gesloten09:00 - 17:00

Voldergracht 4, Delft

Bekijk meer:lunch

adv.