Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Saladebar HAKA aan de Wijnhaven gaat sluiten

Door Ilse Zoutewelle 12 februari 2018

Haalde je graag je gezonde lunch of avondeten bij saladebar HAKA? Dan zal je vanaf vrijdag 16 februari een ander adresje moeten zoeken, want de bar aan de Wijnhaven gaat sluiten. HAKA gaat verder als cateraar.

Haka restaurant Delft
Straks geen gezonde lunch to go meer, dus!

Mede-oprichter Arjan Koen vertelt waarom de fysieke vestiging van de saladebar dicht gaat: “Ik leef ervan op als ik mensen blij kan maken. Met eten en drinken, maar bovenal met service. In de saladebar merk ik dat daar niet voldoende ruimte voor is. Bestellingen worden nu opgehaald of bezorgd. Negen van de tien klanten zie of spreek je niet. En dat contact mis ik. Daarnaast komt het grootste gedeelte van de omzet uit catering. Ik haal voldoening uit uitdagende opdrachten waarbij ik het aanbod specifiek kan afstemmen op de wensen van de opdrachtgever.”

Mobiele saladebar

Als cateraar gaat het concept van HAKA wel iets anders worden: “We gaan ons richten op het hogere segment en zullen meer service gaan bieden. Ook wordt de kaart uitgebreid met shared dinners en zijn er plannen voor een mobiele saladebar.”

Het pand aan de Wijnhaven staat te huur: ze zijn nog op zoek naar een waardige opvolger.


Meer over HAKA Delft ontdekken?

HAKA Delft Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Wijnhaven 13, 2611 CR

Bekijk meer:Permanent gesloten

adv.