Rokjesdag staat voor de deur: op deze terrassen zit je in de zon

Door Iris Olsthoorn 6 april 2018

Vorige maand bonden we de ijzers nog onder om te schaatsen op de gracht, maar dit weekend wordt toch écht Rokjesdag voorspeld! Dat betekent dat we meteen onze melkwitte benen kunnen bruinen voor de (geloof ons) geweldige zomer die eraan komt. En waar kan dat beter dan op een zonnig terras? Nergens dus. We geven vijf tips:

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Voldaan Buitenkeuken

schoemakerloods voldaan

Voldaan Buitenkeuken vind je in de Schoemakerloods. Dat is een stukje fietsen, maar met mooi weer is dat ideaal! Dit restaurant heeft al zijn foodtrucks, inclusief mobiele pizzaoven en mega-bbq-grill op zijn festivalachtigeterras staan. Er staan voldoende picknickbanken en voor kinderen is het ruige achterterrein een perfecte speelplek. Met zo’n groot achter terras én plekjes aan de voorkant, vind je altijd wel een plekje in de zon.

Voldaan Buitenkeuken bbq restaurants

Vandaag gesloten

Schoemakerstraat 97K, Delft

Bekijk meer:bbq restaurants

Voor de deur

Iris op het terras
In februari had redacteur Iris hier al haar eerste terras-momentje.

Goed, officieel is het geen écht terras – maar als je een van deze tafeltjes scoort, zit je perfect. Het plekje voor de gevel van de Gist is fijn. Hier zit je vaak windstil en dat maakt het dat het nóg warmer aanvoelt. En omdat deze plek niet ingesloten ligt tussen huizen en gebouwen, kan je héél lang van die gele gloeibol genieten. Wat Spaanse hapjes erbij en hoppa: je waant je zo op vakantie!

De Gist bars

Nu open09:00 - 01:00

Phoenixstraat 4, Delft

Bekijk meer:bars

Op het terras en tegen de gevel

belgisch bier cafe belvedere bier drinken

Bij Belgisch biercafé Bélvedère zit je op een zonnige dag echt goed: óf op het terras op de Beestenmarkt, óf tegen de gevel richting de Burgwal. Wijntje of biertje (bijvoorbeeld een Duvel!) erbij en je benen zijn vast en zeker bruin aan het einde van je bezoek!

Belgisch biercafé Bélvedère cafés

Nu open11:00 - 01:00

Beestenmarkt 8, Delft

Bekijk meer:cafés

De hele dag in de zon

bij best delft terrasboten

Bij Best heeft een terrasboot waar je u tegen zegt én hij ligt ook nog eens het grootste deel van de dag in de zon. Tijdens het zonnen kan je hier genieten van een speciaalbiertje, glaasje cava of een gin tonic. Voor de lekkere trek zit je hier ook goed, want Bij Best serveren ze churros, nachos en hotdogs. Klinkt fantastisch toch?

Bij Best bars

Vandaag gesloten

Vrouwjuttenland 22, Delft

Bekijk meer:bars

Op het water

huszar

Dit is en blijft een gouden locatie – en inclusief zonnestralen al helemaal. Op de terrasboot van Huszár zit je lekker in de zon en kijk je over een van de mooiste stukjes van Delft. Vergeet je zonnebril niet!

Huszár restaurants en horeca

Nu open11:00 - 00:00

Hooikade 13, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.