Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Review: Zoetekauwen kunnen naar Ten to Three Bakery

Door Redactie indebuurt 19 maart 2016

Deze keer geen broodjes of salades, maar een echte must-do op Nationale Vriendinnendag (of elk ander moment): cupcakes eten. Voor deze review belandden we bij Ten to Thee Bakery op de Markt.

Ten to Three Bakery DelftWat is Ten to Three Bakery?

Een echte ‘koffiedrinkplek’, maar ook een lunchroom en een plek om te high-tea’en. En nee, ze gaan niet om tien voor drie dicht. De naam staat voor de typisch Engelse gewoonte om op tijd thee te drinken. Dat is heilig bij de Engelsen en dus ook bij de Engelse eigenaresse. Er zijn ook zaken in Rotterdam. In Overschie worden de cupcakes vers gemaakt.

Hoe zitten we er bij?

Roze. We kunnen er lang en kort over praten, maar het is er gewoon erg roze. Op de vraag of er ook wel eens mannen komen, wordt lachend gereageerd. Vorig jaar daagde het uithangbord de mannen uit om ook cupcakes te komen eten. ‘Maar ze worden inderdaad vaak meegesleept’. Maargoed, wij vinden het er wel gezellig uitzien.

Wat eten we en hoe smaakt het?

Ten to Three Bakery Delft Ten to Three Bakery DelftTwee cupcakes, een red velvet en een lemon. De red velvet is ‘meisjesachtig zoet’. Maar er wordt een dag later nog aan gedacht, dus dat was niet zomaar een cupcake. De lemon is echt geler dan geel. Goed gebakken, niet te droog maar ook zeker niet te nat. De topping is erg lekker. En de koffie – in Alice in Wonderland stijl – is ook goed te doen.

Hoe is de service?

Goed, de dame van de bediening is erg vrolijk en vertelt enthousiast over de Ten to Three Bakery. We nemen een paar kleine cupcakes mee naar huis en die worden netjes ingepakt. Thuis zijn de drie cupcakes echter veranderd in een saledcaramelpistachechocoladestrawberrycheesecakecupcake (te wild gefietst). Maar, ook dat smaakte.

Wat was je kwijt?

9,15 euro voor twee cupcakes (2,25 euro per stuk) en een cappuccino en een espresso.

Meer over Ten to Three Bakery Delft.

adv.