Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Review: Broodjes met delicatessen bij Verkade & Jacques

Door Redactie indebuurt 7 mei 2016

Wij van indebuurt halen in de lunchpauze graag een broodje in Delft. Omdat we niet altijd tijd hebben om uitgebreid ergens te zitten maar wel graag iets anders willen dan de bammetjes van thuis. Deze week haalden we broodjes bij delicatessenzaak Verkade & Jacques.

Wat is Verkade en Jacques?

verkade jacquesEen winkel om van te watertanden. Verkade en Jacques verkoopt kazen, wijn, vleeswaren en delicatessen. Achterin de zaak staat een koeling met verse tapenades en hapjes. We krijgen er trek van. Tijdens de lunch kan je ook bij Verkade & Jacques terecht voor verse broodjes.

Hoe zitten we er bij?

Zitten is geen optie in de winkel, de broodjes zijn om mee te nemen. Het is lunchtijd en het is super druk. Dat is om heel eerlijk te zijn wel te merken aan de medewerkers; ze werken zorgvuldig maar gejaagd door om de lange rij mensen zo snel mogelijk te helpen.

Wat eten we en hoe smaakt het?

verkade jacques broodjesBij Verkade en Jacques kan je zelf je broodje samenstellen. Je kiest het gewenste brood, het beleg (kaas of vleeswaren) en een topping. Bijna alle producten die in de winkel te koop zijn kun je ook uitkiezen voor je broodje. Wij nemen mee: een stokbroodje roombrie met tomatentapenade, een italiaanse bol met geitenkaas en vijgencompote en een stokbroodje met rosbief en truffelmayonaise. Je proeft dat het beleg en de toppings echt van goede kwaliteit zijn. De rosbief heeft wel een beetje extra zout en peper nodig.

Hoe is de bediening?

verkade jacques interieurZoals gezegd, het personeel heeft het druk en daardoor zijn ze een beetje kortaf. Begrijpelijk, maar heel gezellig is het niet.

Wat was je kwijt?

12 euro voor 3 broodjes. Prima deal!


Meer over Verkade & Jacques Delft ontdekken?

Verkade & Jacques Delft kaaswinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Brabantse Turfmarkt 75, Delft

Bekijk meer:kaaswinkels

adv.