Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x Delftse zaken waar je heerlijk én voordelig eet tijdens de Restaurantweek

Door Iris Olsthoorn 11 september 2018

Het is bijna nationale Restaurantweek! Dat betekent dat je voor een klein prijsje leuk én voordelig uit eten kunt in Delft. We tippen 7 restaurants waar je van 24 september tot en met 10 oktober een vorkje kunt prikken. 

Over Restaurantweek

De meeste restaurants hebben tijdens de restaurantweek een verrassingsmenu voor €28,50. Sommige restaurants vragen iets extra’s of doen een iets andere actie, kijk daarom goed voordat je reserveert. Kijk hier voor een overzicht van alle restaurants uit de regio die meedoen aan Restaurantweek 2017. Let op: reserveren kan alleen via de website van Restaurantweek!

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Artusi

artusi openArtusi is een heel fijn restaurant in Delft. De restaurantweek een mooie kans om dit Italiaanse restaurant weer eens te bezoeken. Je krijgt hier een heerlijk verrassingsmenu voorgeschoteld. Omdat Artusi in de top 250 van restaurants staat, betaal je hier €31.50 voor een driegangenmenu.


Meer over Restaurant Artusi ontdekken?

Restaurant Artusi Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Voorstraat 20a, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten

Kruydt

restaurant kruydt delft

Heb je nog niet bij Kruydt op de Paardenmarkt gegeten? Dan is de Restaurantweek een mooie kans om dit nieuwe restaurant te ontdekken. Tijdens de restaurantweek verzorgen zij een heerlijk verrassingsmenu voor je. Dit restaurant doet voor het eerst mee, maar staat meteen in de top 250. Dit betekent dat je hier €31,50 voor een driegangenmenu betaalt.


Meer over Restaurant Kruydt ontdekken?

Restaurant Kruydt restaurants en horeca

Geopend10:00 - 22:30

Paardenmarkt 1, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

La Tasca

specialiteit van la tascaMidden op de Voldersgracht vind je La Tasca: een fijn plekje waar je kan genieten van de Mediteraanse keuken. De koks bereiden graag een verassingsmenu voor je, bestaande uit ambachtelijke en biologische producten.


Meer over La Tasca Delft ontdekken?

La Tasca Delft restaurants en horeca

Geopend18:00 - 22:00

Voldersgracht 13/14, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Van der Dussen

Van der Dussen DelftIn het sfeervolle restaurant aan de Bagijnhof draait het niet alleen om het eten, maar ook om het gezelschap. Omdat Van der Dussen in de top 250 van restaurants staat, betaal je hier €31.50 voor een driegangenmenu.


Meer over Van der Dussen ontdekken?

Van der Dussen restaurants en horeca

Geopend17:30 - 22:00

Bagijnhof 118, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Proeverij de Waag

de waag restaurantweek bierdinerMisschien heb je wel eens in restaurant de Waag gegeten, maar ben je ook wel eens bij de Proeverij op de bovenverdieping aangeschoven? De kok bereidt hier zijn beste gerechten voor je tijdens de restaurantweek. Zin om jezelf extra te verwennen? Proeverij de Waag serveert bijzondere wijnen die precies passen bij elke gang die je voor je neus krijgt. Omdat dit restaurant in in de top 250 van restaurants staat, betaal je hier €31.50 voor een driegangenmenu.


Meer over De Waag ontdekken?

De Waag restaurants en horeca

Geopend10:00 - 01:00

Markt 11, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

’t Crabbetje

crabbetje-delftFan van verse vis en zeevruchten? Dan moet je tijdens de restaurantweek bij ’t Crabbetje zijn. Hier maakt de chefkok een verrassingsmenu voor je, met ingrediënten die bij het seizoen passen.


Meer over Brasserie ’t Crabbetje ontdekken?

Brasserie ’t Crabbetje restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Verwersdijk 14, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Het Vermeertje

het vermeertje delft
Een etentje bij Het Vermeertje betekent dat je sowieso verrast wordt, want chef-kok Ewart zet bijvoorbeeld gerechten als hartige clafoutis met pepitas en paprikareductie op de kaart. Wat je tijdens het diner in deze speciale week krijgt, is een verrassing.


Meer over Het Vermeertje ontdekken?

Het Vermeertje restaurants en horeca

Geopend17:30 - 21:30

Nieuwe Langendijk 52-54, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.