Het is weer bijna Restaurantweek! Hier in Delft kan je uit eten

Van 26 september tot en met 15 oktober is het tijd voor Restaurantweek 2017. Dat betekent dat je voor een fijn prijsje uit eten kunt bij een heleboel restaurants in Delft. We tippen zeven spots voor een lekker avondje uit!

Over Restaurantweek

De meeste restaurants hebben tijdens de restaurantweek een verrassingsmenu voor 27,50 euro. Sommige restaurants vragen iets extra’s of doen een iets andere actie, kijk daarom goed voordat je reserveert. Kijk hier voor een overzicht van alle restaurants uit de regio die meedoen aan Restaurantweek 2017. Let op: reserveren kan alleen via de website van Restaurantweek!

1 Restaurant Swing

Uitzicht vanuit restaurant Swing

Restaurant Swing ligt vlak achter de Koepoortbrug en biedt daarmee een gaaf uitzicht over Delft. In het restaurant van het Hampshire Hotel wordt eten geserveerd uit de Nederlands/Franse keuken. Tijdens de restaurantweek eet je een verrassingsmenu met gratis vierde gang.

2 Proeverij de Waag

Misschien heb je wel eens in restaurant de Waag gegeten, maar ben je ook wel eens bij de Proeverij op de bovenverdieping aangeschoven? De kok bereidt hier zijn beste gerechten voor je tijdens de restaurantweek. Zin om jezelf extra te verwennen? Proeverij de Waag serveert bijzondere wijnen die precies passen bij elke gang die je voor je neus krijgt.

3 Artusi

Ben je nog niet bij Artusi geweest na de heropening na de brand? Dan is de restaurantweek een mooie kans om dit Italiaanse restaurant te herontdekken. Je krijgt hier een heerlijk verrassingsmenu voorgeschoteld, van 4 of 5 gangen. Omdat Artusi in de top 250 van restaurants staat, betaal je hier €2,- extra.

4 Van der Dussen

In het sfeervolle restaurant aan de Bagijnhof draait het niet alleen om het eten, maar ook om het gezelschap. Omdat Van der Dussen in de top 250 van restaurants staat, betaal je hier €2,- per persoon extra voor je verrassingsmenu.

5 Aan de Zweth

Foto: Facebook Aan de Zweth

Bij dit restaurant in Schipluiden maakt chefkok Joris Peters tijdens de restaurantweek een heerlijk driegangenmenu voor je klaar met kraakverse ingrediënten. De Zweth behoort tot een speciale categorie, dus betaal je hier €38,50 per persoon.

6 ’t Crabbetje

Fan van verse vis en zeevruchten? Dan moet je tijdens de restaurantweek bij ’t Crabbetje zijn. Hier maakt de chefkok een verrassingsmenu voor je, met ingrediënten die bij het seizoen passen.

7 La Tasca

Midden op de Voldersgracht vind je La Tasca: een fijn plekje waar je kan genieten van de Mediteraanse keuken. De koks bereiden graag een verassingsmenu voor je, bestaande uit ambachtelijke en biologische producten.

Reageren