Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x leuke restaurants in Delft

Door Ilse Zoutewelle 14 maart 2020

Op zoek naar een restaurant in Delft? Dan kun je in Delft bij heel veel leuke restaurants terecht: je vindt restaurants op het Doelenplein, de Markt, de Beestenmarkt en ga zo maar door. Kun je wel wat tips gebruiken tegen de keuzestress? Wij tippen vijf leuke restaurants in Delft.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Gewoon goede pizza bij Stromboli

stromboli restaurant delft
Foto: Facebook Stromboli

Wie wel eens een pizzaatje heeft gegeten bij Stromboli, weet: daar zijn ze goed in. Maar wat wil je ook, dit restaurant aan de Markt in Delft heeft inmiddels 56 jaar ervaring met pizza’s bakken. Behalve pizzeria is Stromboli ook een wijnbar. Bij elk gerecht kunnen de medewerkers je een lekker wijntje adviseren. Vergeet trouwens niet te vragen naar de wekelijkse special, want dat zijn de meest bijzondere pizza’s 😉.


Meer over Restaurant en wijnbar Stromboli ontdekken?

Restaurant en wijnbar Stromboli restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 22:00

Markt 6-10, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Kaasfondue en gerechtjes om te delen bij LEF restaurant Delft

LEF restaurant delft

Strandtent in de zomer, knus eetcafé in de winter: dat is restaurant LEF op het Doelenplein. Geloof ons, op beide momenten is het hier héél goed toeven. Op zonnige dagen neem je plaats op één van de strandstoelen en kun je lekker mensen kijken. De borrel loopt geheid uit in een gezellige avond met jeu de boules op het plein en een cocktail of twee, drie. In de winter geniet je binnen van de beroemde kaasfondue, gegrilde vis, steak tartare of een geroosterd kippetje. Wanneer je ook komt: bij LEF restaurant Delft is het altijd gezellig. Meer weten? Kijk dan even op de website!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door LEF Restaurant & Bar Delft. Meer over LEF Restaurant & Bar Delft ontdekken?

LEF Restaurant & Bar Delft cafés

Geopend14:00 - 00:00

Doelenplein 2, Delft

Bekijk meer:cafés

Hip bij Hummus

restaurant delft
De ‘van alles een beetje’ Foto: JoorKitchen.nl

Ben je gek op hummus én op eten dat je heel leuk op de kiek kunt zetten? Dan is Hummus the place to go. Ze hebben hier hele lekkere hummus (dúh), verse pitabroodjes en zoete aardappelfrietjes waar je van blijft eten. Vooral de plank met ‘van alles een beetje’ is een aanrader.


Meer over Hummus Delft ontdekken?

Hummus Delft restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 20:00

Molslaan 39, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Grieks uit eten bij GRK&ZO

GRK&ZO
Foto: GRK&ZO

Als je wel eens in Griekenland bent geweest, ken je ze ongetwijfeld: van die hippe, typisch Griekse grand café’s. GRK&ZO is precies zo’n zaak, maar dan gewoon in onze eigen stad. Als je hier uit eten gaat, krijg je geen Kretaschotel met bergen vlees. Wat je wél krijgt, zijn lekkere gerechten om te delen. Denk daarbij aan giros met feta of gebakken inktvis. Het restaurant in Delft zit altijd vol met Grieken en dat zegt genoeg, denken wij zo.


Meer over GRK&ZO Delft ontdekken?

GRK&ZO Delft griekse restaurants

Gesloten12:00 - 22:00

Verwersdijk 31, Delft

Bekijk meer:griekse restaurants

Betaalbaar bij Café de V

de v maandag uit eten
Foto Facebook Café-Restaurant de V

Als je uit eten gaat bij Café de V, moet je niet te laat afspreken. Dat heeft twee redenen: 1. dan zit het al vol en 2. je mist de gezellige borreluurtjes. Café de V is zo’n lekker bruin café waar je eerst op je gemakje een biertje drinkt aan de bar en daarna aanschuift voor een maaltijd. Op het menu staan vrij eenvoudige, maar goede gerechten. En is het geld écht op? Dan kan je altijd gaan voor de dagschotel van €8,50.


Meer over Café-Restaurant de V ontdekken?

Café-Restaurant de V cafés

Geopend16:00 - 00:00

Voorstraat 9, Delft

Bekijk meer:cafés
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.