Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Psstt.. insidertip: bij deze drogisterij hebben ze geweldige kaneel en andere kruiden

Door Ilse Zoutewelle 3 februari 2019

Waarschijnlijk ga jij net als heel veel andere Delftenaren steevast bij je lievelingsplekje een biertje drinken, uit eten of shoppen. Maar er zijn nog zoveel andere prachtige pareltjes om te ontdekken! Daarom voorzien wij je vanaf nu iedere week van een fijne insidertip. Deze week: Drogisterij Papillon.

Je gaat naar de drogisterij als je verkouden bent, shampoo nodig hebt of gewoon multivitamines. Maar naar de drogisterij om kaneel, oregano of peperkorrels te kopen? Dat zou je niet zo snel denken. Toch is het écht een aanrader om die te kopen bij Drogisterij Papillon. Naast de potjes met vitamines en pillen tegen allerlei kwaaltjes, staan hier potten vol kruiden. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het: lavendel, maanzaad, ras el hanout, kaneel, paprikapoeder… In totaal staan er wel 120 soorten in het schap.

papillon delft
Ruud met zijn vrouw Imelda, met wie hij de zaak runt.

Kwaliteit

Het fijnste is nog: de kwaliteit is heel erg goed. Hoe dat kan, legde drogist Ruud ons eerder uit: “Wij kopen het direct vanaf de boot in Rotterdam in. Dat betekent dat de kruiden supervers zijn en veel meer smaak hebben. Het duurt soms een jaar voor diezelfde kruiden in de supermarkt staan.”

Regel zelf je potje

Je krijgt de kruiden mee in een schattig papieren puntzakje. Je moet dus zelf even een potje regelen, maar dat is na een bezoekje aan een winkel als HEMA, Flying Tiger of Dille & Kamille zo gepiept.

De insidertip

Heb jij ook een insidertip die je graag wilt delen met de rest van Delft? Dat superlekkere en unieke drankje uit die ene kroeg? De versgemaakte friet van het restaurant bij je in de straat? Een speeltuin waar je kinderen uren plezier hebben? Laat het ons weten!

Meer tips:

Psstt.. insidertip: bij dit Delftse restaurant krijg je veel extraatjes

Waarschijnlijk ga jij net als heel veel andere Delftenaren steevast bij je lievelingsplekje een bier...


Meer over Drogisterij Papillon Delft ontdekken?

Drogisterij Papillon Delft

drogisterijen

Geopend09:15 - 18:00

Choorstraat 60, Delft

Bekijk meer:drogisterijen

adv.