Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier drink je verrassend goede én betaalbare koffie

Aangeboden door McDonald’s Delft-Noord 6 januari 2020

Soms snak je naar een goede kop koffie maar moet je ook zuinig aan doen. Wij hebben een plek ontdekt waar ze goede koffie hebben die óók nog betaalbaar is: het McCafé van McDonald’s Delft-Noord.

Nu horen we je denken: McDonald’s heeft lekkere friet en burgers, maar koffie..? Geloof ons, zodra je een koffie hebt geproefd uit het McCafé, ben je om. Het McCafé is een aparte counter in het restaurant. Er staat een joekel van een koffiemachine waar barista’s een kop koffie voor je zetten van vers gemalen arabicabonen. De keuze is reuze: kies voor een gewone kop zwarte koffie of maak er een feestje van met opgeschuimde melk, karamelsiroop en slagroom.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen.

Lekker betaalbaar

Voor de prijs hoef je het in elk geval niet te laten. Normale koffie of cappuccino kost €2,- en voor €1,50 heb je al een espresso. Heb je trek? In de vitrine van het McCafé ligt genoeg lekkers om je honger mee te stillen. Geniet van een donut, stuk taart of macaron.

Fijne werkplek

McDonald’s Delft-Noord ligt pal aan de A13, dus het is een fijne pitstop op weg naar je werk. Heb je een vergadering of moet je nog even werken? In het restaurant kun je rustig zitten met goede WiFi en er zijn voldoende stopcontacten. Wij zeggen: ga het McCafé vooral zelf uitproberen!


Meer over McDonald’s Delft-Noord ontdekken?

McDonald’s Delft-Noord restaurants en horeca

GeopendHele dag

Kleveringweg 2, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.