Psst… Insidertip: hier eet je supergoede biefstuk in Delft

Aangeboden door Steakhouse Buenos Aires 25 april 2019

Waarschijnlijk ga jij net als heel veel andere Delftenaren steevast bij je lievelingsplekje een biertje drinken, uit eten of shoppen. Maar er zijn nog zoveel andere prachtige pareltjes om te ontdekken! Daarom voorzien wij je iedere week van een fijne insidertip. Deze week: de biefstuk bij Steakhouse Buenos Aires.

De kans is groot dat je op z’n minst al eens bent langs gefietst bij Steakhouse Buenos Aires. De zaak zit al sinds 1984 in de Peperstraat in Delft. En als je al zó lang een restaurant runt in Delft, dan doe je iets goed.

Biefstuk uit Argentinië

Hoe het komt dat de steak zo lekker is? Eigenaar Hikmet vertelt: “We hebben een echte passie voor vlees en importeren het uit Argentinië. Daar groeien stieren twee tot drie jaar op in een natuurlijke omgeving. Ze worden gevoed met gras en krijgen geen hormonen of chemische troep toegediend. Dat proef je terug.” Als het vlees in Delft is aangekomen, zorgen de koks van Steakhouse Buenos Aires dat de biefstuk, rib-eye, ossenhaas of T-bone perfect wordt bereid. “Wij werken met een echte parrilla (dat is een grill) met houtskool. Dat geeft het vlees een unieke smaak.”

Elk formaat is mogelijk

Je kunt de steaks bij Steakhouse Buenos Aires bestellen in drie formaten: 200, 250 of 300 gram. En heb je écht trek (of gewoon zin in veel vlees)? Bestel dan de T-bone: die is maar liefst 450 gram!

Glaasje erbij?

Bij zo’n lekkere steak hoort natuurlijk een goed glas wijn en ook daar is aan gedacht bij Steakhouse Buenos Aires. Er staan een aantal lekkere wijnen op de kaart die zijn geïmporteerd uit Argentinië. “En als wijn niet helemaal je ding is, hebben we bijvoorbeeld ook het Argentijnse biertje ‘Quilmes’.”

Honger gekregen? Maak dan meteen een reservering. Dat kan via de onderstaande oranje button.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Steakhouse Buenos Aires. Meer over Steakhouse Buenos Aires ontdekken?

Steakhouse Buenos Aires argentijnse restaurants

Nu gesloten17:00 - 23:00

Peperstraat 8-16, Delft

Bekijk meer:argentijnse restaurants

adv.