Psst… Insidertip: dit groene terras in de binnenstad is heerlijk rustig

Aangeboden door Lunchcafé Leonidas 6 juni 2019

Op sommige dagen heb je wél zin om op een terras te zitten, maar wil je geen drukte om je heen. De terrastuin van Lunchcafé Leonidas in de Choorstraat is dan een hele fijne plek. Je zit midden in de stad, maar wel heerlijk rustig.

Je moet de terrastuin van Leonidas nét even kunnen vinden. Om er te komen, moet je het lunchcafé doorlopen en vervolgens loop je via de serre de tuin in. Daar kun je gaan zitten in het zonnetje, maar er zijn ook plekjes in de schaduw. Er staan veel bomen, struiken en planten waardoor je helemaal niet het gevoel hebt dat je in de binnenstad bent. Met een beetje mazzel staan de theerozen in bloei en zit je tussen de heerlijk geurende bloemen.

Foto: @like.to.do via Instagram

Ontbijt, koffie, high tea

Als je eenmaal lekker zit, kun je van alles en nog wat bestellen. Lunchcafé Leonidas heeft een heerlijk ontbijt met bijvoorbeeld verse jus, een croissantje en yoghurt. Maar een kop koffie met hazelnootschuimgebak van Maison Kelder is ook niet verkeerd… Heb je grote trek? Dan kun je een high tea bestellen. Je hoeft niet te reserveren, want de high tea chef van Leonidas staat de hele dag paraat.

Uitgebreid dineren in de tuin

Als je op vrijdag komt, kun je ook ’s avonds blijven eten. Voor €23,50 geniet je van een high dinner met alles erop en eraan. Je krijgt zes gangen met onder meer een soepje, salade, pasteitje en een paar lekkere bonbons achteraf. Bij de prijs zitten ook twee drankjes inbegrepen. Let op: voor de high dinner moet je even reserveren. En ja: ook de high dinner kun je eten in de terrastuin!

Lees ook:

lunchcafé leonidas

5 x dit wist je nog niet over Lunchcafé Leonidas

Lunchcafé Leonidas zit al járen in de Choorstraat dus de kans is groot dat je hier al eens bent gewe...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Lunchcafé Leonidas. Meer over Lunchcafé Leonidas ontdekken?

Lunchcafé Leonidas lunch

Nu gesloten09:00 - 18:00

Choorstraat 24, Delft

Bekijk meer:lunch

adv.