Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van deze guilty pleasures van Otelli word je blij

Aangeboden door Otelli Gelateria & Espressobar 6 november 2019

Dikke kans dat je afgelopen zomer bij Otelli bent geweest om een ijsje te eten. Maar wist je dat de ijssalon in de winter óók een hele fijne plek is? We vertellen waarom.

Waar je in de zomer lekker kunt afkoelen bij Otelli, warm je er ’s winters heerlijk op. Binnen is het gezellig met kaarsjes en op het menu staat genoeg lekkers om je winterdip mee weg te krijgen. Wat dacht je van een flinke mok warme chocolademelk, gemaakt met Belgische Callebaut chocolade en een dot slagroom? Daarnaast is Otelli héél goed in het maken van koffiespecialiteiten. Geniet bijvoorbeeld van een latte met chocolade en slagroom. Jummie!

Tekst gaat verder onder de foto.

otelli
Warme chocolademelk

Warme wafels

Bij Otelli kun je ook genoeg lekkers eten. Zo heeft de ijssalon verse Luikse wafels in alle soorten en maten. Van kersen tot chocoladesaus en banaan-caramel: je kunt het zo gek niet bedenken! Verder heeft Otelli sinds kort ook donuts. Allemaal zijn ze prachtig versierd en sommigen zijn gevuld met jam of Nutella. Deze zijn ook in een grote hoeveelheid te bestellen voor een verjaardag of babyshower.

Tekst gaat verder onder de foto

High tea

Als je écht even rustig wilt bijkletsen met je vriendinnen, is de high tea van Otelli een aanrader. Je krijgt dan een etagère vol lekkers als cannoli, bownie, scones en belegde broodjes. Daarbij krijg je natuurlijk  onbeperkt thee. Het leukste is nog: via SocialDeal geniet je nu van de high tea voor maar €13,50! Je boekt hem hier meteen.

Je kunt nog gewoon een ijsje bestellen

Enneh, heb je stiekem nog wel zin in een ijsje? De ijsvitrine staat er nog gewoon: je kunt kiezen uit 24 heerlijke smaken. Otelli To-Go aan de Brabantse Turfmarkt is wel gesloten. Die gaat weer open zodra het voorjaarzonnetje zich laat zien.


Meer over Otelli Gelateria & Espressobar ontdekken?

Otelli Gelateria & Espressobar koffiebars

Geopend10:00 - 18:00

Markt 49, Delft

Bekijk meer:koffiebars

adv.