Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Psst… Insiderstip. Hier koop je waanzinnig lekkere chocoladeletters

Aangeboden door Chocolaterie – Gelaterie De Lelie 30 november 2020

Sinterklaasavond zonder chocoladeletter is als een Piet zonder cadeautjes. Nu kun je die letters gewoon in de supermarkt kopen, maar dan mis je een hoop. Chocolaterie de Lelie maakt ook chocoladeletters en als je die eenmaal hebt geproefd, wil je niets anders meer.

De letters worden door de chocolatiers stuk voor stuk met de hand gemaakt en gedecoreerd. Het resultaat is een letter die zo mooi is, dat je ‘m bijna niet wilt opeten (bijna, hè). Als je de letters cadeau wilt geven aan je werknemers of relaties, kan er ook een bedrijfslogo op komen.

Karamel zeezout
Delftenaartje
Gianduja
Ruby

Heerlijke smaken

Er is er veel keuze in grootte en soort. Er is natuurlijk wit, melk, puur en extra puur. De melk- en pure chocoladeletters worden gemaakt van de huismelange van De Lelie: Delfts bruin. Daarnaast kun je kiezen voor een letter met Ruby chocolade en cranberry, Delftenaartjes van witte chocolade en amandelpraline, melkchocolade gevuld met zachte gezouten karamel en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Bestellen maar!

Je kunt de chocoladeletters kopen of bestellen in de winkel aan de Voorstraat. Online het assortiment bekijken en meteen bestellen kan ook, dat doe je hier. Maar je moet er wel snel bijzijn, want niet alle soorten zijn nog online te bestellen. Wel in de winkel, maar op = op!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Chocolaterie – Gelaterie De Lelie. Meer over Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ontdekken?

Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ijssalons

Geopend10:00 - 18:00

Voorstraat 10, Delft

Bekijk meer:ijssalons

adv.