Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Psst… Insiderstip: hier eet je de lekkerste taartjes in Delft!

Aangeboden door Jans Delft 5 maart 2020

Waarschijnlijk ga jij net als heel veel andere Delftenaren steevast bij je lievelingsplekje lunchen, uit eten of shoppen. Maar er zijn nog zoveel andere prachtige pareltjes om te ontdekken! Daarom voorzien wij je van fijne insidertips. Deze week: het nogatientje van Jans.

De kans is groot dat je al eens bij Jans op de Brabantse Turfmarkt langs bent geweest. Ze hebben een vitrine vol met lekkernijen, maar het lekkerste gebakje is het nogatientje. Een heerlijk slagroomgebakje met noga.

Nogatientje van Jans

Hoe komt het dat het nogatientje zo lekker is? Eigenaar Nick vertelt: “Het is een mooi puur product, met weinig poeha. Daar bedoelen we mee dat er geen overbodige ingrediënten in zitten. Het gebakje wordt gemaakt met maar vier componenten: schuim, noga, slagroom en hazelnoten. Je krijgt dus wat je ziet.”

“Ons slagroomgebak wordt iedere dag vers gemaakt, maar voor wie de taart pas later wil eten hebben we taarten klaar staan in de vriezer. Perfect om te bewaren dus!” De smaak gaat op die manier absoluut niet verloren, vertelt Nick. Sterker nog: uit de vriezer smaken de taarten nóg lekkerder. “Door de nogatinetaart in te vriezer te doen wordt het schuim lekker zacht en komen de smaken goed samen.” Hmm… dat klinkt ons goed in de oren!

Bekijk in dit filmpje hoe de nogatinetaart van Jans wordt gemaakt:

Elk formaat is mogelijk

Je kunt het nogatientje bij Jans bestellen in verschillende formaten. Er zijn mini-nogatientjes om uit te delen, een wat groter gebakje om te eten bij de koffie én twee grote varianten: één voor 8 personen en één voor 12 personen. “Je kunt de nogatinetaart aansnijden tijdens een verjaardag, maar ook makkelijk meenemen naar kantoor of als je bij iemand gaat eten. De nogatinetaart kan altijd!” aldus Nick.

Honger gekregen? Dat snappen we! Via deze link kun je reserveren bij Jans. Van vrijdag 6 maart t/m 20 maart krijg je bij Jans 15% korting op alle soorten nogatine gebakjes en taarten.


Meer over Jans Delft ontdekken?

Jans Delft koffiebars

Gesloten09:00 - 17:30

Brabantse Turfmarkt 87, Delft

Bekijk meer:koffiebars

adv.