Wow: bij deze chocoladebar hebben ze 100 (!) soorten chocolademelk

Aangeboden door Quetzal Delft 10 februari 2019

Als het érgens weer voor is, dan is het wel voor warme chocolademelk. Nu kun je zelf aan de slag gaan met cacao, melk en slagroom, maar je kunt nog veel beter naar chocoladebar Quetzal gaan. Al was het alleen maar omdat ze hier honderd verschillende soorten chocolademelk hebben. 

freakshakes quetzal delftHoe ze dat voor elkaar krijgen? Nou, er zijn meer combinaties te maken dan je denkt! Wat dacht je van warme choco met speculaas? Of kokos en slagroom? Karamel en zeezout? Al die varianten zijn óók nog eens te krijgen met vier verschillende soorten chocolade: wit, melk, bruin of zwart. “En als je helemaal over the top wilt gaan, kan dat ook: we kunnen op iedere warme chocolademelk een freakshake topping doen”, vertelt eigenaar Valentijn. “Als je liever lekker gewoon doet, hebben we natuurlijk ook ‘normale’ warme chocolademelk.” Heb je speciale wensen? Geen probleem: “We hebben ook sojamelk en de zwarte chocolade is vegan.”

Dit maakt de warme choco van Quetzal bijzonder

Behalve dat de je heel veel soorten chocolademelk kunt krijgen bij Quetzal, zijn ze allemaal ook nog eens héél erg lekker. “Voor ik de chocoladebar opende, lustte mijn vrouw niet eens warme chocolademelk. Maar bij Quetzal maken we chocolademelk met gesmolten chocolade en warme melk. Toen ik dit proefde, ging ik meteen overstag.”

Brownie, bonbons, chocoladefondue

Naast warme chocolademelk heeft Quetzal trouwens nog veel meer met chocolade. “We bakken elke dag verse brownie en chocoladeboterkoek, hebben toffe chocoladecadeautjes, bonbons, chocoladefondue en ga zo maar door”, vertelt Valentijn. “En hou je niet zo van chocolade? Geen probleem: we hebben ook heerlijke koffie, thee, smoothies en milkshakes.”

Goed, wij zeggen: tijd om de warme chocolademelk uit te proberen! Via de onderstaande oranje button kun je alvast het menu checken.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Quetzal Delft. Meer over Quetzal Delft ontdekken?

Quetzal Delft koffiebars

Nu gesloten10:00 - 18:00

Voorstraat 4, Delft

Bekijk meer:koffiebars

adv.