Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Proeflokaal Sijgje opent binnenkort aan de Oude Delft

Door Ilse Zoutewelle 26 januari 2017

We hebben in maart heel wat nieuwe tentjes uit te proberen. Want naast Bakker van Maanen en Doppio Espresso opent er 1 maart nóg iets nieuws in Delft: Proeflokaal Sijgje.

Het restaurant opent aan de Oude Delft 111 in het pand waar eerst La Famiglia zat. “Het wordt een echt restaurant, dus geen eetcafé. Maar wel een restaurant waar je 3 gangen kunt eten voor 14,25 euro”, vertelt eigenaar Erwin Nieuwenhuizen. “Je hebt hierbij keuze uit 8 voorgerechten, 8 hoofdgerechten en 8 nagerechten.” Wij spotten op de menukaart onder meer vlaflip, varkenshaas en carpaccio. Leuk detail: de naam van Proeflokaal Sijgje komt van Sijgje Pietertje, de schoonmoeder van een van de eigenaren. De gerechten zijn gebaseerd op haar recepten.

Ook in Leiden en Voorburg

Komt Proeflokaal Sijgje je trouwens bekend voor? Dat kan, want het restaurant is ook al te vinden in Leiden en Voorburg. “Daar zitten de restaurants vol, dus besloten we uit te breiden. Delft past goed bij de andere steden en is een mooie stad.”


Meer over Proeflokaal Sijgje Delft ontdekken?

Proeflokaal Sijgje Delft restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 23:30

Oude Delft 111, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
[mc4wp_form id=”22727″]
  • Wil jij een 'Nieuw in Delft' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Delft.

adv.