Waarom je de nieuwe high tea van De Beren wil uitproberen

Aangeboden door De Beren Delft 12 oktober 2017

Sinds de verbouwing van De Beren in juni is het restaurant geopend voor lunch én high tea! Dat betekent dat je ’s middags kunt genieten van de gezelligheid op de Beestenmarkt en intussen lekker kunt bijkletsen. 

Dan is het natuurlijk het allerleukst om lekker te high tea’en. Je krijgt dan namelijk héél veel lekkers. We noemen (hou je vast): een chocoladetaartje, scone, een aantal mini broodjes, fruitsalade, crème brûlée, bonbons én apple crumble. Als je daar niet van gaat watertanden…

de beren delftGezellige hoekjes

Pim van De Beren vertelt waarom ze zijn gestart met de high tea: “Na de verbouwing is het bij De Beren nóg gezelliger met allemaal leuke hoekjes en nisjes waar je gezellig kunt zitten. Daarom leek het ons leuk om ook high tea’s te organiseren!”

Vergeet niet te reserveren

Krijg je al zin in een gezellige middag met lekkere hapjes bij De Beren? Je kunt iedere dag terecht tussen 12.00 en 16.00 uur. Zorg wel even dat je van te voren reserveert, dat kan via de button hieronder.

De Beren Delft restaurants en horeca

nu gesloten16:00 - 22:00

Beestenmarkt 26, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
Deze Partnerbijdrage wordt je aangeboden door De Beren Delft en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.