Wil je proberen: deze 5 lekkere hamburgers

Aangeboden door The Hangout 9 januari 2018

Na een lange dag je tanden zetten in een lekkere, sappige hamburger. Is er iets beters dan dat? Nee! Daarom tipt Leroy van The Hangout vijf burgers die je écht eens moet proberen. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Mexican burger

 

“De Mexican burger is een hamburger met avocado, kaas, tomaat, chilimayonaise en jalapeño pepers. Klinkt pittig, maar valt reuze mee: hij is juist fris. Dat maakt ‘m interessant.”

Psst: zorg trouwens dat je op vrijdag gaat eten bij The Hangout, want dan kost het biertje bij je burger maar €1,-!

The Hangout restaurants en horeca

nu open08:00 - 00:00

Stieltjesweg 230, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

USA burger

“Dit is één van onze meest populaire burgers en dat is niet zo gek, want hij kost maar €6,50. Hij is belegd met sla, tomaat, bacon, kaas en natuurlijk een rundvlees hamburger.”

Beer burger

“Deze burger is bijzonder door de rode ui: die is gekarameliseerd in bier. Verder zit er een lekkere barbecuesaus en spek op deze burger. Je vergezeld hem – natuurlijk – met goed glas bier.” 

Pulled pork burger

“Wil je eens iets anders dan een ‘standaard’ burger op je broodje? Dan is de pulled pork burger iets voor jou! We serveren hem met barbecuesaus en cheddar.”

Hangover burger

“Dit is een echte klassieker. Deze burger heeft alles wat je kunt wensen: spek, gebakken eitje, rode ui, sla en tomaat. Om het af te maken krijg je – net als bij de andere burgers, trouwens – een goede portie patat en coleslaw.”

 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶