Bellissimo! 7 x pizza eten in Delft

Door Iris Olsthoorn 11 juni 2018

Ohlala, la bella Italia. Het land waar zo ontzettend veel lekkere dingen vandaan komen: ijs, pasta, tiramisu, limoncello en natuurlijk pizza. Gelukkig zijn er in Delft ook een heleboel plekken waar ze de kunst van het pizza bakken verstaan. Wij zetten wat heerlijke hotspots voor pizza voor je op een rij. Bellissimo!

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Welke pizzeria is jouw favoriet in Delft? Hebben we nog iets gemist? Laat het ons weten!

Dolce Amaro

pizza delft
Foto: Dolce Amaro

Bij Dolce Amaro aan de Voldersgracht vind je naast zelfgemaakte pasta’s ook de o zo belangrijke pizza’s. Op de kaart staan klassiekers als Tonno, 4 Formaggi en zoals het een echte pizzeria betaamt hebben ze ook een pizza die hun eigen naam draagt: de Dolce Amaro is belegd met geitenkaas en walnoten.

Dolce Amaro italiaanse restaurants

Nu gesloten17:00 - 22:00

Voldersgracht 8, Delft

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Stromboli

stromboli delft

Stromboli aan de Markt is de pizza place to be volgens veel Delftenaren. “Het beste Italiaanse restaurant van Delft”, aldus Graziella Idili. Pizza’s, pasta’s, maar ook de andere gerechten zijn heerlijk. De service is altijd goed en de locatie is top. Het zit dan ook vaak vol, dus reserveren is een aanrader!

Restaurant en wijnbar Stromboli restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 22:00

Markt 6-10, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Il Peperoncino

il Peperoncino delft
Michele en Nicola

Hoe Italiaans wil je het hebben? Bij Il Peperoncino serveren de Italiaanse broers Michele en Nicola je allerlei specialiteiten. Aan de muur van deze zaak hangen familiefoto’s en op het menu staan pizza’s met super-Italiaanse namen zoals Borromea, Gamberetti en Capricciosa. Buon appetito!

il Peperoncino all you can eat

Nu gesloten17:00 - 22:00

Verwersdijk 124, Delft

Bekijk meer:all you can eat

La Fontanella

La Fontanella
Foto: Google Streetview

Op het Doelenplein waan je je in Frankrijk, maar iets verderop zit je middenin Italië! Bij La Fontanella op de Verwersdijk worden allerlei Italiaanse specialiteiten geserveerd. Daar kunnen steengoede pizza’s natuurlijk niet bij ontbreken. Op het menu staan de klassiekers zoals tonno, hawaii en margaritha. Maar ook voor de wat minder bekende pizza’s zoals met mosselen, met asperges of met garnalen kun je hier terecht!

La Fontanella italiaanse restaurants

Nu gesloten17:00 - 22:00

Verwersdijk 30, Delft

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Pizza Dennis

pizza dennis delft

Wie kent hem niet: Pizza Dennis in de Nieuwstraat is een familiebedrijf dat al sinds 1990 in Delft zit. Hier kan je een pizza bestellen van 25, 28 of 33 centimeter doorsnede – dus voor alle grote en kleine eters wat wils! Hier vind je naast de klassiekers ook lekkere multi-culti pizza’s, met bijvoorbeeld shoarma of döner.

Pizza Dennis pizzeria's

Nu gesloten16:00 - 22:00

Nieuwstraat 8 , Delft

Bekijk meer:pizzeria's

Pizzeria San Marco

pizzaria-san-marco

Lekker aan het borrelen in de stad en blijven hangen? Dan kun je bij Pizzeria San Marco aan de Brabantse Turfmarkt terecht. De pizza’s hebben een prima prijs.

Ristorante & Pizzeria San Marco italiaanse restaurants

Nu gesloten17:00 - 22:00

Brabantse Turfmarkt 23, Delft

Bekijk meer:italiaanse restaurants

De Pizzeria

pizza delft

Een klein stukje buiten de stadsgrenzen van Delft vind je De Pizzeria. Een fietstochtje hier naar toe is de moeite waard, want uit de enorme rode pizzaoven komen pizza’s met een bijzondere bodem.  “We laten het deeg maar liefst 24 uur rusten, waardoor we maar weinig gist hoeven te gebruiken in het deeg. Hierdoor blijft het lekker luchtig”, vertelde eigenaar Nick ons eerder.

De Pizzeria Den Hoorn italiaanse restaurants

Nu gesloten16:30 - 22:00

Woudseweg 18, Den Hoorn

Bekijk meer:italiaanse restaurants
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.