Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Perfecte afsluiting van het weekend: borrelen met live-muziek

Aangeboden door Lunchcafé Healthy & Happiness 17 oktober 2019

Op zondagmiddag is niets fijner dan lekker eten en drinken met vrienden of familie. Lunchcafé Healthy & Happiness is daar de perfecte plek voor. Binnenkort is het nóg leuker om hier je zondagmiddag te spenderen, want dan is er live-muziek.

Op zondag 27 oktober kun je van 15.00 tot 17.30 uur heerlijk borrelen en zorgt Marloes Anijs voor muziek op de achtergrond. Ze zingt fijne covers en heeft een stem waar je U tegen zegt: zéker de moeite waard om naar te gaan luisteren!

Lekkere borrelhapjes

Bij een borrel horen natuurlijk lekkere hapjes en goede drankjes. De borrelhapjes zijn net even anders-dan-anders: denk aan huisgemaakte viskoekjes, oesterzwambitterballen, nacho’s, quesadilla’s en crostini’s met geitenkaas en verse vijgen. Ook een aanrader: bestel een borrelplank. Er zijn vijf varianten, waaronder een Italiaanse, Nederlandse en een Aziatische plank. Daarnaast is er ook een uitgebreide wijn- en bierkaart.

Blijf lekker eten

Zit je na 17.30 uur eigenlijk nog wel lekker? Blijf dan gewoon eten! Bestel bijvoorbeeld een goede burger of een portie fish and chips. Wij zeggen: de perfecte manier om je weekend af te sluiten! Reserveren is handig: dat kan via 015-7858805.

Elke laatste zondag van de maand

Zondag 27 oktober is de eerste keer dat er live-muziek is bij het lunchcafé aan de Brabantse Turfmarkt. Vanaf dan is er elke laatste zondag van de maand live-muziek; hou de Facebookpagina of het Instagramprofiel van Lunchcafé Healthy & Happiness in de gaten voor de laatste updates.


Meer over Lunchcafé Healthy & Happiness ontdekken?

Lunchcafé Healthy & Happiness lunch

Geopend09:30 - 19:00

Brabantse turfmarkt 61, Delft

Bekijk meer:lunch

adv.