Eten & drinken

‘Roodbonter is puur ambacht, van koe tot kaas’

Eten & drinken
10 maart 2016

In deze rubriek vertelt een Delftse ‘koopman’ over zijn of haar mooiste product. Deze keer prijst ondernemer Anja van A&A Puur Ambacht Roodbonter kaas aan.

Smullen van restjes voor het goede doel

Eten & drinken
8 maart 2016

“Het is niet normaal wat er allemaal wordt weggegooid aan eten”, zegt Mirte van Eijl van Lu-st aan de Voorstraat. ”Met het Waste Diner wil ik daar mensen bewust van…

7 x uit eten in Delft tijdens de Restaurantweek

Eten & drinken
8 maart 2016

Sommige restaurants zijn net een tikkeltje duurder en luxer dan waar je misschien normaal gesproken heen zou gaan. Tijdens de Restaurantweek doen veel van de wat duurdere zaken mee zodat iedereen…

Restaurantreview: ‘Brood in de hoofdrol bij Michel’

Doen
5 maart 2016

Zij houden van lokaal, wij houden van lokaal. Zij maken het lekkerste brood, wij houden van heel lekker brood. Deze editie van de restaurantreview belandden we bij Michel, achter de…

De favorieten van: Froukje Buursema

Doen
27 februari 2016

Wie kan je nou beter vertellen waar je moet zijn, dan Delftenaren zelf? In de rubriek ‘De favorieten van…’ kiest iemand zijn of haar beste café, restaurant, winkel, plek of…

Restaurantreview: Gezond en hip doen bij HAKA

Eten & drinken
27 februari 2016

Gezond, suikervrij, puur, biologisch. Een trend? Zeker, maar wel eentje die lijkt te blijven. HAKA aan de Wijnhaven speelt er handig op in met hun salades, soepen en lekkernijen. Indebuurt…

6 x vermaak tijdens Blue Sunday

Doen
26 februari 2016

De Delftse ondernemers zijn goed bezig, komende zondag is de tiende editie van ‘Blue Sunday’. Indebuurt Delft dook het programma even in en stelt een lekker dagje voor je samen.

Restaurantreview: Opscheppen bij The Living

Doen
20 februari 2016

Wordt het vandaag een soepje, een salade of toch iets warms? Bij The Living hoef je niet te kiezen wat vandaag je lunch wordt, het wekelijks wisselende buffet biedt je…

Het is ‘Drink wijn-dag’, 5 tips in Delft

Eten & drinken
18 februari 2016

Elke dag is er wel een reden om een feestje te vieren. Vandaag is het ‘Drink wijn-dag’. Indebuurt Delft laat zich dat geen twee keer zeggen en gaat aan de…

De Koopman: De reep van Van der Burgh Chocolaad

De Koopman
15 februari 2016

Iedere week vertelt een Delftse ‘koopman’ over zijn mooiste product. Deze week prijst ondernemer Richard Van der Burgh zijn speciale chocoladereep aan. “Goede chocolade hoort een cadeautje te zijn

Pagina 66 van 67